Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Εγκλήματα Ακροαριστερών 1942-1967

 

ΟΙ ΤΟΠΟΙ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ

Κυριότεροι τόποι της κόκκινης θηριωδίας. Οι φοβερές σφαγές που διέπραξαν οι αδελφοκτόνοι κομμουνιστές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Η ανηλεής γενοκτονία των Ελλήνων που δεν θέλησαν να γίνουν Μπολσεβίκοι και να προδώσουν τα ιερά και τα όσια τους.
Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, βρέφη, θρηνούν και ουρλιάζουν μέσα από τα βάραθρα και τα ξεροπήγαδα. Οι κραυγές τους τρυπούν τις ψυχές μας, μας καταριούνται που τους ξεχάσαμε και δεν τους δικαιώσαμε. Στοιχειώνουν τη χώρα και την οδηγούν στο χαμό. Κλαίνε και φωνάζουν γιά το Έγκλημα που δεν έχει προηγούμενο, που μόνο μισέλληνες με δαιμονικά μυαλά μπορούσαν να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν. Δεκάδες χιλιάδες φόνοι, στο θυσιαστήριο της αριστερής παρανοϊκής τυραννίας.
Τα θηρία που μακέλεψαν την Ελλάδα, οι συνοδοιπόροι σήμερα τιμούνται δοξάζονται και ανταμείβονται.
Για όλα αυτά τα εγκλήματα οι αριστεροί παραμένουν ατιμώρητοι, αμετανόητοι και έτοιμοι να τα επαναλάβουν.

Η ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑΤΑΡΝΑΣ
Στη φοβερή άβυσσο της Τατάρνας Ευρυτανίας, ρίχτηκαν ζωντανοί πάνω από 3.000 άνθρωποι από όλη τη Δυτική Ελλάδα. Τα σώματα τους βρίσκονται ακόμη στα έγκατα της γης λόγω του αχανούς βάθους.


Η ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΦΕΝΕΟΥ 12-19 Ιουλίου 1944
Στον Φενεό Κορινθίας δολοφονήθηκαν μαρτυρικά περίπου 2.500 άνθρωποι από όλη την Βόρεια Πελοπόννησο. Μετά από κράτηση τους στη Μονή Αγ. Γεωργίου όπου βίωναν κάθε είδους εξευτελισμούς και μαρτύρια, σφάζονταν στις πέριξ πλαγιές της Μονής. Αργότερα, στο κοντινό Κακοβούνι ανακαλύφθηκε ένα πολύ βαθύ βάραθρο.

Η ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 13-15 Σεπτεμβρίου 1944. Η πιό απάνθρωπη σφαγή Ελλήνων. Στην κωμόπολη του Μελιγαλά έχουμε σφαγή 2.000 αιχμαλώτων η οποία κράτησε γιά μέρες. Το μακελειό σε ένα μεγάλο ξεροπήγαδο, περίμεναν τη σειρά τους παρακολουθώντας τους άλλους αιχμάλωτους να κατακρεουργούνται. Οι μελλοθάνατοι σφάζονταν κατά τον σαδιστικότερο τρόπο και πετάγονταν ημιθανείς μέσα στη πηγάδα. Μετά τις φρικαλεότητες του Μελιγαλά, επακολούθησε μάχη και σφαγή περίπου 600 πατριωτών στους Γαργαλιάνους.
ΑΘΗΝΑ

Στα Δεκεμβριανά του 1944, οι φονευθέντες υπερέβησαν τους 25.000, από ορδές περιθωριακών και εγκληματιών Κομμουνιστών.

Η ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΤΑΡΑΤΣΑ
Σε αυτό το βάραθρο με το πολύ στενό άνοιγμα και το τεράστιο βάθος, ρίχθηκαν αντιφρονούντες των Μολάων και της Λακωνίας.

ΣΤΙΜΑΓΚΑ
Εκτεταμένες σφαγές από τον ΕΛΑΣ και την ΟΠΛΑ έγιναν και στην περιοχή Στιμάγκας Κορινθίας. Περιγράφεται ακόμη και περίπτωση κανιβαλισμού, από τους δαιμονισμένους κομμουνιστές. Έχουν αναγνωριστεί πάνω από 800 θύματα.

ΣΤΟ ΚΛΗΜΑ ΔΩΡΙΔΑΣ
ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΡΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ ΔΡΑΚΟΚΑΡΚΑΡΟ
Το ΚΚΕ δολοφόνησε τον Συνταγματάρχη Δημήτρη Ψαρρό και τριακόσιους από τους άντρες του, του 5/42 Συντάγματος στο Κλήμα Δωρίδος, αλλά και στο Δρακοκάρκαρο Παρνασσού.
ΑΓΙΟΝΟΡΙ
Το καλοκαίρι του 1944 οι σφαγές εντάθηκαν στην περιοχή της Αργολιδοκορινθίας.

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ
Στο ξεροπήγαδο της Κρίπηζας Επιδαύρου, μαρτύρησαν αντιφρονούντες
ΚΙΛΚΙΣ
Η κρυφή σφαγή της Μακεδονίας. Στο Κιλκίς κατέφυγαν κυνηγημένοι από τον ΕΛΑΣ και τον Βουλγαρικό στρατό, άνδρες της ΠΑΟ, του ΕΔΕΣ Μακεδονίας, ένοπλα αντικομμουνιστικά τμήματα και οικογένειες αντιφρονούντων. Επακολούθησε σφαγή των αιχμαλώτων σε όλη την πεδιάδα του Κιλκίς. Οι νεκροί υπολογίζονται μεταξύ 5-7 χιλιάδων.
ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ Π.Α.Ο. Βαρύτατο τίμημα πλήρωσε η μεγάλη αντιστασιακή ομάδα της Μακεδονίας, η Πανελλήνια Απελευθερωτική Οργάνωση (ΠΑΟ). Με συνδιασμένες επιχειρήσεις του ΕΛΑΣ και του Βουλγαρικού Στρατού πάνω από 1.200 αντάρτες της ΠΑΟ στις Σέρρες, Τραπέζια Νικόκλειας, Βισαλτία, Προμαχώνα, Αρναία και Κιλκίς.
ΝΤΑΛΑΜΑΝΙ
Οι Ελασίτες έσφαξαν στην περιοχή Ντάλα, αντιφρονούντες της περιοχής Λάκκας Σουλίου.
Το φοβερό ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ 28.000 ελληνόπουλων.
Το τέλος της προδοτικής και αιματοβαμμένης κομμουνιστικής ανταρσίας γράφτηκε στις κορυφές του Γράμμου και του Βίτσι.
Για ποιά Αντίσταση μιλάνε λοιπόν και μάλιστα Εθνική; Την αντίσταση εναντίον των Ελλήνων; Ας λένε λοιπόν ότι θέλουν οι κομμουνιστές. Έχουν βεβαρημένο παρελθόν και βρώμικο ποινικό μητρώο. Με ύβρεις, κατηγορίες, συκοφαντίες, λασπολογίες, όπως επίσης να φορτώνουν τα εγκλήματά τους σε άλλους και να καπηλεύονται τους αγώνες τους δεν κερδίζονται αγώνες.
Με δικαιολογίες και ψέματα δεν γράφεται ιστορία. Η ιστορία γράφετε από τους νικητές και όχι από τους ηττημένους.
ΕΑΟ Γρηγόρης Σούρλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: