Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Με σκουπίδια που μάζεψαν από τις σχολές τους -κατά δήλωσή τους- γέμισαν το γραφείο του αντιπρύτανη του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών φοιτητές την Δευτέρα, διαμαρτυρόμενοι για τις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις και την αστυνόμευση των πανεπιστημιακών χώρων.
Στην πρυτανεία βρισκόταν μόνο ο αντιπρύτανης Αντώνης Καλοκαιρινός, στο γραφείο του οποίου και πήγαν οι φοιτητές.
«Αν από το γραφείο του δεν μπορεί να πάει στις σχολές του, θα του φέρουμε εμείς τις σχολές στο γραφείο του», φαίνεται να λέει ο φοιτητής που αδειάζει την πρώτη σακούλα πάνω στο γραφείο του πρύτανη, στο σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο youtube προκαλώντας ήδη αντιδράσεις.
Μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ, ο αντιπρύτανης κ.Καλοκαιρινός είπε ότι η ομάδα των φοιτητών εισήλθε στους χώρους της πρυτανείας ελεύθερα και χωρίς να τους εμποδίσει κανένας, ζήτησαν να δουν τον πρύτανη κ.Φορτσάκη ο οποίος απουσίαζε και όταν τους ενημέρωσαν, εκείνοι δεν πίστεψαν ότι ο πρύτανης λείπει και ζήτησαν να ανοιχτεί το γραφείο του ώστε να το διαπιστώσουν και οι ίδιοι.
Στη συνέχεια, όπως είπε ο κ.Καλοκαιρινός, ανένγωσαν μια ανακοίνωση με κάποια αιτήματα που θέτουν, δεν επέτρεψαν στον αντιπρύτανη να τους απαντήσει και σαν επίλογο, άδειασαν τις δύο σακούλες με τα σκουπίδια πάνω στο γραφείο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: