Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Τουρκικός Επεκτατισμός

O Στρατηγός Φράγκος επιμένει : Δεν είναι ο «ΑΝΣΚ» των Τούρκων ο Έβρος …Τι αναφέρει για το Προγεφύρωμα του Κάραγατς!

29-03-2020

Ο Στρατηγός  Φράγκος   ήταν για μια ακόμη φορά αποκαλυπτικός :Εκφράζω σοβαρά την ανησυχία μου για τις μαζικές αφίξεις λαθρομεταναστών στο Σύμπλεγμα  του Καστελορίζου  και όχι στον Έβρο
Πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα μεταφοράς σε ερημονήσι πχ ΑΝΤΙΨΑΡΑ που διαθέτει Ελικοδρόμιο για Ε/Π CHINOOK και λιμανάκι που κατασκεύασε το Μηχανικό το έτος 2010…όταν θωρακίζαμε   τον Έβρο με την Αντιαρματική Τάφρο..


Αναφερόμενος ο Στρατηγός στις  πρόσφατες Ασκήσεις – Επιδείξεις  των Τούρκων Καταδρομέων που εμφανίζονται ούτε λίγο ,ούτε πολύ  σε απόβαση με το Μαχαίρι στα δόντια ξέσπασε
Ερώτημα του Στρατηγού  Φράγκου : Έβρος μήπως τελικά ήταν  αντιπερισπασμός η Επίθεση στον Έβρου; … Για να χτυπήσει  ο Τούρκος στο Σύμπλεγμα του Καστελορίζου με χιλιάδες αποβιβάσεις Λαθρομεταναστών ;
Σύμφωνα με Πληροφορίες …Μέχρι και τους στρατιωτικούς σκύλους έχει «επιστρατεύσει» το ΓΕΕΘΑ , προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τα μέτρα ασφαλείας και εντοπισμού  Λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά.
Την 25-03-2020 μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24 η συνέντευξη που παραχώρησε ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα όπου αφού έστειλε το μήνυμα του για την Εθνική επέτειο της 25η Μαρτίου αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις και ειδικότερα:
«-Στην εφαρμογή με θρησκευτική ευλάβεια των οδηγιών της κυβέρνησης, για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
– Εξέφρασε ευγνωμοσύνη στο Υγειονομικό προσωπικό της χώρας και στον ανεπανάληπτο λοιμωξιολογο καθηγητή κύριο Σωτήριο Τσιορδα!!
Σημείωσε ότι,» η Πατρίδα μας αντιμετωπίζει εσαεί την απειλή από την Τουρκία και τώρα κατευθύνονται από τον ΕΡΝΤΟΓΑΝΟΪΟ..
-Επιβάλλεται να ξεκινήσει μια τεράστια διπλωματική εκστρατεία, για την ρύθμιση τώρα του χρέους, γιατί άλλως μετά την πανδημία οδηγούμεθα στην πλήρη εξαθλίωση της χώρας.»
– Ανέφερε ότι,»Είναι αδήριτη ανάγκη έμπρακτα να αντιμετωπισθούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.»
» Εκτιμώ και προτείνω να προχωρήσουμε άμεσα στην προμήθεια των αναγκαίων οπλικών συστημάτων..»
-Για την Ε.Ε. δήλωσε ότι δεν είναι ούτε πολιτική, οικονομική η στρατιωτική ένωση , διότι προτεραιότητα ειδικά της Γερμανίας είναι μετά το τσουνάμι του ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ, να διαθέσει 500 δις ΕΥΡΩ προκειμένου να ολοκληρώσει την επεκτατική της οικονομική κυριαρχία στην Ευρώπη…
– Και στο γεγονός ότι αν δεν είχε γίνει ο Φράχτης και η Τάφρος, τότε ο Χασαν και ο Οσμάν θα έπιναν καφέ στο Σύνταγμα και στον Λευκό Πύργο!!
– «Το έτος 1925 η Άγκυρα πρότεινε να μας επιστρέψουν το ΚΑΡΑΓΑΤΣ με 500 χιλιάδες χρυσές λίρες, δηλ με 200 εκατομμύρια ΕΥΡΩ. . και δεν το πράξαμε..»
«Η πανδημία σε έναν εύλογο χρόνο θα φύγει, εάν όμως απωλεσουμε την Εθνική μας κυριαρχία μη ανακηρυσοντας και καθορίζοντας ΑΟΖ – Υφαλοκρηπίδα και τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια, τότε θα είναι η γενιά μας υπόλογη απέναντι της Ιστορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: