Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ο πρόεδρος της Ν.Δ στην αρχή της ομιλίας του επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας μεταξύ άλλων οτι "μέχρι τώρα είχαμε την τρόϊκα που επέβαλε αλλεπάλληλους φόρους. Τώρα έχουμε το ΣΥΡΙΖΑ να θέλει να κάνει το ίδιο. Θα αντικαταστήσουν το Μνημόνιο της Τρόϊκας με ένα άλλο, ελληνικής κατασκευής και δικής τους κοπής, με υλικά ύφεσης! Γενικά η πολιτική που επαγγέλλονται είναι τυφλή πορεία προς την ανεξέλεγκτη καταστροφή. Το ΠΑΣΟΚ άνοιξε το δρόμο της ατέλειωτης ύφεσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας σπρώχνει ένα βήμα πιο πέρα: στο εκτροχιασμό της χρεοκοπίας".

"Χάιδευαν τους κουκουλοφόρους και προστάτευαν τους λαθρομετανάστες, θέλουν σήμερα να διαλύσουν την αστυνομία, εκπροσωπούν την πλήρη απουσία πολιτικής. Τη μία λένε ότι θα καταγγείλουν την σύμβαση την άλλη ότι θα αλλάξουν τα πάντα στην σύμβαση" είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ.

"Λέει ψέμματα οτι θέλει να αποδεσμεύσει τη χώρα απο το Μνημόνιο. Εξυπηρετεί μόνο όσους θέλουν τη χώρα εκτός ευρώ" πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως "αν καταγγείλει η Ελλάδα μονομερώς τη δανειακή σύμβαση, θα μείνει για πολλά χρόνια απομονωμένη διεθνώς".

"5 από τα 19 μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπέρ της 17 Νοέμβρη στο δικαστήριο" είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης της ΝΔ προσθέτοντας οτι με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν πάντα σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Η κα Μπακογιάννη κατηγόρησε το κόμμα της αριστεράς για ανεύθυνο λαϊκισμό. Περιγράφοντας με δραματικούς τόνους την κατάσταση που θα επικρατήσει στη χώρα σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως οδηγεί με την πολιτική του τη χώρα στο γκρεμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: