Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται, σύμφωνα με 

πληροφορίες, ο ΓιώργοςΠετρακάκος, 

στενός συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στον Βόλο.

Εκτός από τον Γιώργο Πετρακάκο συνελήφθη μια νεαρή, που φέρεται να είναι η κοπέλα του και ένας άνδρας με καταγωγή από την ΑθήναΠάνοπλοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Γαλλίας και Περεβού και σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Εκτός από τον Γιώργο Πετρακάκο συνελήφθη μια νεαρή, που φέρεται να είναι η κοπέλα του και ένας άνδρας με καταγωγή από την Αθήνα. Η γύρω περιοχή έχει αποκλειστεί, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η προσέγγιση της πολυκατοικίας από πεζούς και οδηγούς διερχόμενων οχημάτων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν καλάσνικοφ, πιστόλια και σφαίρες.


Αντίστοιχες έρευνες της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται σε εξέλιξη και σε άλλα σημεία της πόλης.

Ποιος είναι ο Γιώργος Πετρακάκος

Ο Γιώργος Πετρακάκος ήταν ένας από τους ληστές που εισέβαλαν σε υποκατάστημα τραπέζης στο Δίστομο και ο οποίος μαζί με τους συνεργούς του είχαν διαφύγει με κινηματογραφικό τρόπο, χρησιμοποιώντας ένα φουσκωτό.





Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες οι Σπύρος Χριστοδούλου και Σπύρος Δραβίλας (στενοί συνεργάτες του Γ. Πετρακάκου) είχαν εντοπιστεί κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής σε εξοχική κατοικία στην Αγχίαλο Μαγνησίας. Ο Σπύρος Δραβίλας είχε θέσει τέλος στη ζωή του, προκειμένου να μη συλληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: