Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Γ. Αμυράς: «Πολιτικό ρουφιανάκι» ο Γ. Κυρίτσης


Με βαρείς χαρακτηρισμούς επιτέθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς με αφορμή ένα περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο στούντιο του τηλεοπτικού καναλιού «Epsilon».
Ο Γιώργος Αμυράς λίγο πριν βγει στον αέρα εκπομπής, αντιλήφθηκε ότι τον φωτογράφιζε κρυφά ο Γιώργος Κυρίτσης και αντέδρασε ζητώντας από τον κυβερνητικό βουλευτή να σβήσει τις φωτογραφίες, ενώ δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει μέσω twitter «πολιτικό ρουφιανάκι». 
Συγκεκριμένα ο Γ. Αμυράς ανέφερε: 


«Πολιτικό ρουφιανάκι ο βουλευτής Κυρίτσης του Συριζα, (ναι αυτός π είπε οτι κατουρήθηκε πάνω του όταν ψήφιζε με χάρη τα Μνημόνια Τσίπρα-Καμμένου) με άψογη Κυπατζίδικη μέθοδο με φωτογράφιζε ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ, μόλις τον πήραμε χαμπάρι πρώτα έκανε τον ανήξερο ο δειλός, μετά τις έσβησε!»
«Επεισόδιο με Κυρίτση-1ο: Ήμουν στο κανάλι Ε περιμένοντας να μπω στο πλατό με άλλα 3 άτομα. Ο Κυρίτσης περίμενε αλλού κ κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι βαβούρα πίσω μου, ήταν ο ένας από τους 3 που ζήταγε από τ Κυρίτση να μην τον φωτογραφίζει στα κρυφά…»
«Επεισόδιο με Κυρίτση-2ο: ...κ να σβήσει όσες φωτο του είχε τραβήξει.
Πήγα κ γω στον Κυρίτση κ τον ρώτησα αν φωτογράφιζε κ εμένα, στην αρχή το αρνιόταν μετά όμως τον έβαλα να σβήσει κ τις φωτό που μ’ έβγαζε στα κρυφά! Αυτοί είναι οι Συριζανελ!» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: