Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Αριστερά Πολιτικά Σκουπίδια

Ορθολογική και αντιρατσιστική η δήλωση Κυρανάκη. Γιατί;

27-06-2019
Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαιδευτικός – Πολιτισμολόγος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού
Με απλά παραδείγματα για να καταλάβουμε ποιοι και γιατί είναι ρατσιστές.
Ρατσιστές είναι οι συριζαίοι που μισούν τους Έλληνες, επειδή είχαν συμφωνήσει ν αλλοιώσουν τον πληθυσμό μας για το συμφέρον  τους,  για αυτό τους  ήθελαν οι έξω.  Όχι από τα προσόντα  τους ούτε από τις γνώσεις τους. Για να εξυπηρετήσουν και αυτά τα συμφέροντα που δεν μπορούσαν προηγουμένως.


Συνέφερε όλους  αυτούς, να  φέρουν άτομα από αφρικανικές χώρες και να γίνει ανάμειξη πληθυσμού, με παράλληλη πλύση εγκεφάλου. Το σχεδίαζαν χρόνια.  (Έχει  γραφτεί σε άρθρο του LastPoint: «Ο υπερπληθυσμός μεγαλύτερο πρόβλημα από την υπογεννητικότητα«). Αυτό είναι ρατσισμός.  Το να φροντίσεις  με ύπουλα μέσα, πλύσιμο των μυαλών , πίεση , βρίσιμο, μια  αλλαγή της ψυχολογίας του κόσμου,   για να δεχτείς τον άλλον και να τον πληρώνεις  είναι  εις βάρος σου.  Είναι εντελώς αντίθετο με τη Χριστιανική Διδασκαλία και το «Αγάπα τον πλησίον σου ως  σ εαυτόν» γιατί μας πιέζουν να μισούμε τους εαυτούς μας.
Εκτός αυτού εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον τους μετανάστες που ενώ  έπαιρναν επιδοτήσεις τεράστιες, τους είχαν σε άθλιες συνθήκες, αυτοί που  πρώτα έβριζαν  την προηγούμενη κυβέρνηση για  τις πολύ καλύτερες συνθήκες, μέσα στις οποίες οι μετανάστες  ζούσαν. Άρα μισούν και τους μετανάστες αλλά  αυτοί τους απέδιδαν…
Μέσα σε κάθε βιβλίο Γλώσσας και Λογοτεχνίας Γυμνασίου και Λυκείου, έβαλαν  πολλά κείμενα για τον ρατσισμό  , για να   θεωρηθεί  μόδα ότι πρέπει να ενσωματώνεσαι με τους μετανάστες.  Ρατσισμός είναι να υποχρεώνεις τον άλλον να χάνει την ταυτότητά του.
Ρατσισμός επίσης είναι η θεωρία της Χ.Α . (Ξέρουν  και τίποτα άλλο; Μόνο  κατά των ξένων λένε και αυτοί και αυτό εκμεταλλεύτηκαν) Μισούν τους ξένους. Απέχουμε πολύ. Είναι χαμηλά συνειδησιακά.
Εμείς δεν μισούμε κανέναν και δεν θεωρούμε τη ράτσα μας ανώτερη η κατώτερη. Είμαστε πολίτες του κόσμου και  δεν έχουμε αντίρρηση να γίνεται όσμωση των πολιτισμών και να δεχόμαστε ανθρώπους όπως πηγαίνουμε εμείς.   Όταν δουλεύουν στην Ελλάδα έντιμα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μαζί τους.
Επειδή όμως  αγαπάμε τη χώρα μας και τους εαυτούς μας και τιμάμε τους προγόνους μας που έδωσαν τις ζωές τους για αυτά τα χώματα,  φροντίζουμε να υποστηρίξουμε το σπίτι μας όπως κάνουν όλοι οι λογικοί  λαοί. Ακόμα και αυτοί που λένε τον Κυρανάκη ρατσιστή, έχουν πάρει σπίτι τους να μείνει,  μετανάστης  χωρίς να  δουλεύει και να τον πληρώνουν; Μήπως το έχει κάνει ο Τσίπρας η η Σβίγκου;  Μήπως άφησαν τα παιδιά τους νηστικά και έδωσαν επίδομα μέσα στο σπίτι τους σε μετανάστη που γέννησε;
 Όχι βέβαια. Δε γίνεται αυτό. Άρα να σταματήσουν να μιλούν με τα χρήματα των άλλων. Μόνο χάνουν με τέτοια οι  υποκριτές.
 Για να γίνει πιο κατανοητό ένα πραγματικό παράδειγμα
Πολλοί Κινέζοι για να μην πληρώσουν στη χώρα τους πρόστιμο για δεύτερο παιδί, έρχονται και τα γεννούν στην Ελλάδα, ενώ μετά τα στέλνουν στην Κίνα στις γιαγιάδες να τα μεγαλώσουν και έρχονται πάλι μεγάλα, Γυμνάσιο- Λύκειο,  γιατί θεωρούν την Ελλάδα παράδεισο μπροστά στην Κίνα, οικονομικά και περιβαλλοντικά.
Αν δεν έλεγε ο Κυρανάκης Έλληνες γονείς , θα έπρεπε για τους υποκριτές,  να παίρνουν επιδόματα στην Ελλάδα  για τους τοκετούς και οι κινέζοι, αντί να πληρώσουν  πρόστιμα στην Κίνα;  Ποιος θα το δεχόταν αυτό;
Δεν  φοβόμαστε τους ρατσιστές συριζαίους  που εξυπηρετούν συμφέροντα.
Να το δείξουν πρώτα με πράξεις στα  σπίτια τους ο,τι λένε,  και μετά να μιλούν. Ότι κερδίζουν ΠΟΛΛΑ  μ αυτά που λένε, χωρίς να τα πιστεύουν είναι πασιφανές. (Πιστεύω θα πει εφαρμόζω κάτι στη ζωή μου. Αυτός πήγε το παιδί του στο Κολλέγιο, για να μην έρχεται σε επαφή με τα αλλοδαπά)
Δυσαρμονικοί –υποκριτές,  στο 3% είναι η θέση σας. Εκεί θα σας πάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: