Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Διακυβέρνηση Κυ.Μητσοτάκη

Χαρδαλιάς: Η Πολιτική Προστασία θα λειτουργεί 24 ώρες


29-07-2019

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μετά την έξωσή της από το μέγαρο της λεωφόρου Κατεχάκη από την προηγούμενη κυβέρνηση βρέθηκε να στεγάζεται στην οδό Ευαγγελιστρίας 2, απέναντι από τη Μητρόπολη Αθηνών! Περίπου... 50 λεπτά από το Κέντρο Επιχειρήσεων στο Χαλάνδρι, με ομαλές συνθήκες κυκλοφορίας. Με απλά λόγια, αλλού ήταν ο γενικός γραμματέας, αλλού οι στρατηγοί και αλλού το σημείο συγκέντρωσης σε περίπτωση κρίσης!

 Η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αντιλήφθηκε αμέσως το πρόβλημα και ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για τον εντοπισμό κτιρίου στην ευρύτερη περιοχή των στρατιωτικών νοσοκομείων, όπου θα συστεγαστούν και η Γενική Γραμματεία και το Κέντρο Επιχειρήσεων. Μια ανάσα από τα γραφεία της φυσικής ηγεσίας των σωμάτων ασφαλείας. 

Το δεύτερο παράδοξο είναι ότι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας λειτουργούσε με ωράριο δημόσιας υπηρεσίας. Από τις 7πμ μέχρι τις 3μμ! Και... πενθήμερο βεβαίως. Σε συνάντηση που είχε ο Νίκος Χαρδαλιάς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συμφωνήθηκε και να ανακοινωθεί άμεσα η λειτουργία της υπηρεσίας σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: