Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Αλλοδαποί-Εγκληματικότητα - Διακυβέρνηση Κυ.Μητσοτάκη (;)

Άμεση απέλαση και απαγόρευση επανεισόδου στην Ε.Ε. διά βίου. Τώρα!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Εξάρθρωση συμμορίας που λήστευε και έκλεβε πεζούς στο κέντρο της Αθήνας - 28 συλλήψεις..

21 Απριλίου 2021

Πολυμελής συμμορία που λήστευε και έκλεβε πεζούς στο κέντρο της Αθήνας, ενώ παράλληλα διέπραττε κλοπές και από οχήματα, εξαρθρώθηκε από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθησαν 28 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός της, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται συνολικά 57 άτομα, από τα οποία τα 5 είναι φυλακισμένα, καθώς και ένας αστυνομικός, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής. Ο τελευταίος κατηγορείται για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου.

Σημειώνεται, ότι οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους έχουν συλληφθεί περισσότερες από 200 φορές

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αθήνα, 24 Απριλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία εγγράφων

Κατασχέθηκε πλήθος ταξιδιωτικών εγγράφων

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 21-4-2021 στους Αμπελόκηπους, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, τέσσερις (4) αλλοδαποί, για κατοχή διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται αλλοδαπός συνεργός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: