Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

 13-11-2022

Ο Ioannis Bougas κοινοποίησε μια δημοσίευση.

14 ώρ. 

Για αυτά τα τερατώδη ιστορικά ψεύδη -για τη Θεσσαλονίκη και για το καθεστώς Μεταξά του 1936-1941- που διδάσκονται στα Ελληνόπουλα, φταίει το γεγονός ότι με ελάχιστες διακοπές το Ελληνικό κράτος Βενιζελοκρατείται* από το 1922 (όταν το πραξικόπημα βαπτίσθηκε Επανάσταση, και δολοφονήθηκαν οι έξι
βασιλόφρονες).


Στη Βενιζελοκρατία, προστέθηκε και η κομμουνιστοκρατία τις τεελυταίες δεκαετίες, και σε αυτά τα θέματα της Ιστορίας έχουν αγαστή συνεργασία!

Τα ψεύδη για την Ιστορία, όταν διδάσκονται στους νέους κατατρώγουν τον ιστό του Έθνους! Δεν είναι απλό το θέμα.

Να γιατί δεν θα μάθουνε τα παιδιά σας ιστορία και άδικα παιδεύεστε με τα φροντιστήρια . Ένας μύθος φτιαγμένος για να δοξάζουμε τον Βενιζέλο επιβιώνει ενάντια σε κάθε λογική.
Ετσι τα παιδιά μαθαίνουν …Γιατί ούτε ο Αρχιστράτηγος Κωνσταντίνος έχοντας στο Επιτελείο του τον καλύτερο επιτελικό της εποχής Ιωάννη Μεταξά έκανε λάθη και μπερδεύτηκε και δεν εύρισκε το δρόμο για την Θεσσαλονίκη!
Τον καυμένο… Ευτυχώς λοιπόν που ο πρωθυπουργός στο σαλόνι του στην Αθήνα του έδειξε τον δρόμο.
Όσο για το κεφάλαιο 1930-1940 οφείλω να σας πληροφορήσω ότι ο Ιωάννης Μεταξάς δεν υπήρξε ποτέ στρατιωτικός. Καθόλου μα καθόλου. Έτσι κάποια ώρα που ήταν στα κέφια του έκανε κάτι νέο επηρεασμένος από τα άλλα φασιστικά καθεστώτα και με την συναίνεση του Βασιλιά Γεωργίου του β´ και επέβαλε δικτατορικό καθεστώς. …
Σα δεν ντρέπεστε κυρία υπουργός για τούτα τα ψεύδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: