Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Εγκλήματα Ακροαριστερών 1942-1967

 

ΤΟ ΑΓΟΣ ΤΩΝ 46.985 ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΚΚΕ ΤΟ 1943-44! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ!

Η Βουλή των Ελλήνων να αναγνωρίσει τα εγκλήματα της Κόκκινης Τρομοκρατίας του 1943-44 και να ορίσει «Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Κομμουνισμού».
Οι κυβερνήσεις της Ελλάδος ξεκίνησαν αντίστροφα. Αντί να αναγνωρίσουν τη θυσία των αθώων θυμάτων των κομμουνιστών που απέβλεπαν στη βίαιη κατοχή της εξουσίας και να επισκεφθούν κάποιους από τους πιό φριχτούς Τόπους Θυσίας (Φενεό, Τατάρνα, Μελιγαλά, Κιλκίς, ...), επισκέφθηκαν τόπους νόμιμου περιορισμού επικινδύνων κομμουνιστών την περίοδο της Κομμουνιστικής Ανταρσίας του 1946-49 (Μακρόνησο).


Έχοντας ερευνήσει και περιγράψει εν λεπτομερεία τα γεγονότα του 1940-45 στην Μεσσηνία (στο «Ματωμένες Μνήμες 1940-45»)και την υπόλοιπη Πελοπόννησο (στο «Αθώων Αίμα»), πίστευα ότι είχα συναντήσει κάθε είδος βασανισμού και τρόπο δολοφονίας που είχε εφαρμόσει κάποιος φτιαγμένος ή εκ γενετής ψυχοπαθής σφαγέας, μέλος του ΕΛΑΣ ή της ΟΠΛΑ. Λάθος μου.

Κάποιοι ψυχασθενείς Σταλινικοί σφαγείς στη Θεσσαλία είχαν ξεπεράσει ότι σκέφθηκαν οι σύντροφοί τους στην Πελοπόννησο. Δείτε παραδείγματα -δεν διάλεξα τα φρικτότερα-από μια παρουσίαση σε Συνέδριο για την Αντίσταση.

Όλοι οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί έχουν πιά φύγει. Καιρός να αναγνωρισθεί η θυσία των αθώων θυμάτων. Το άγος δεν πρέπει να παραμείνει για περισσότερο σκεπασμένο στη λήθη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: