Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Τους «συνέλαβαν» οι κάμερες


Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής έχει μπει το βίντεο που έχει καταγράψει η κάμερα ασφαλείας της σκοπιάς που βρίσκεται στο σπίτι του πρέσβη της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Ντολτ.

Η κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει λεπτό προς λεπτό την επίθεση που δέχτηκε ο κ. Ντολτ, όταν στις 3.30 τα ξημερώματα, τέσσερις άγνωστοι έφτασαν στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως με δυο μοτοσικλέτες και φορώντας κουκούλες full face, έβγαλαν δύο καλάσνικοφ και τα «άδειασαν» πάνω στην κατοικία του.

Παράλληλα, ιδιαίτερα σημαντική για τις έρευνες των Αρχών θεωρείται η μαρτυρία του 25χρονου ειδικού φρουρού που βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης. Όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του, στο χτύπημα συμμετείχαν τέσσερα άτομα, τα οποία πλησίασαν με μηχανές το σπίτι που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 52 και πυροβόλησαν πολλές φορές, με τουλάχιστον τέσσερις κάλυκες να σφηνώνονται στην καγκελόπορτα.

Κανείς τους, ωστόσο, όπως ισχυρίζεται, δεν πυροβόλησε προς το μέρος του. Όπως ανέφερε στην αστυνομία, οι δράστες μετά την επίθεση επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσικλέτες και διέφυγαν από τη συμβολή των οδών Αποστολοπούλου και Χίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: