Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Μετά την «Γαλάζια πατρίδα» η Τουρκία ετοιμάζει την «Ουράνια Πατρίδα» για το Αιγαίο – ΗΠΑ και Ελλάδα συμμαχούν εξαιτίας των εξελίξεων!

02-0-2019
Μετά την «Γαλάζια πατρίδα» και την άσκηση «Θαλασσόλυκος», η Τουρκία ετοιμάζει κάτι ακόμα χειρότερο, ενδεικτικό των προθέσεων της προς την χώρα μας το επόμενο διάστημα.


Σύμφωνα με άρθρο στο γνωστό πρακτορείο ειδήσεων Anadolou, μετά την «Γαλάζια Πατρίδα», όπως αποκαλύπτει ο Τούρκος Sefa Özkaya, ειδικός στην ιστορία του πολέμου στο πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης και σύμβουλος του ΥΠΑΜ, έρχεται η «Ουράνια Πατρίδα», δηλώνοντας ότι , «Είναι απαραίτητο πλέον να οριοθετηθεί και η τουρκική εναέρια κυριαρχία πάνω από το Αιγαίο».
«Η προσέγγιση της Τουρκίας στον παρόν θέμα που αφορά τουρκική κυριαρχία θα ονομάζεται «ουράνια πατρίδα» (Αιγαίο) και προτείνω αυτό το όνομα.
Η ασφάλεια των θάλασσας, θα μπορούσε να δημιουργηθεί με την ανάπτυξη συστημάτων αεράμυνας και πυραύλων επιφανείας–αέρος, για το έλεγχο και την προάσπιση της «Γαλάζιας και της Ουράνιας πατρίδας» εντασσόμενα στην γενική αρχιτεκτονική άμυνας.
Στο εγγύς μέλλον, «με την απόκτηση Φρεγατών/αεράμυνας περιοχής και αντιτορπιλικών» από το τουρκικό ΠΝ, θα εξασφαλιστεί η ασφάλεια των συνόρων μας και στην Κύπρο. Σε αυτή την περίπτωση, η σημασία της ναυτικής αεροπορίας έρχεται επίσης στο προσκήνιο», δηλώνει ο ίδιος.
Το σχέδιο «Ουράνια πατρίδα» έχει ήδη αποφασιστεί από την Άγκυρα, απλά μας «σερβίρεται» μέσω του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolou και του συγκεκριμένου αναλυτή/συμβούλου για να το εμπεδώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: