Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Τρισάγιο στη μνήμη του Νεκτάριου Σάββα

Τρισάγιο στη μνήμη του αρχιφύλακα Νεκτάριου Σάββα, τον οποίο δολοφόνησαν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης "Σέχτα Επανασταστών" στις 17 Ιουνίου του 2009 στα Πατήσια, τέλεσαν σήμερα τα προεδρεία των συνδικαλιστικών Ενώσεων της ΕΛΑΣ.

Τρισάγιο στη μνήμη του Νεκτάριου Σάββα
Τρισάγιο στη μνήμη του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα, τον οποίο σκότωσαν στις 17 Ιουνίου του 2009 τρομοκράτες της οργάνωσης "Σέχτα Επαναστατών", ενώ φύλασσε μάρτυρα στην υπόθεση του ΕΛΑ, τέλεσαν σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ.

"Το διαρκές χρέος της πολιτείας προς τους Ήρωες του Αστυνομικού Σώματος, αλλά και προς όλους τους εν ενεργεία συναδέλφους μας που προτάσσουν τα στήθη τους στους παντοειδείς κινδύνους του σήμερα, υπενθύμισαν και πάλι οι Ομοσπονδίες μας με αφορμή τη σεμνή τελετή που διοργάνωσαν στη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου μας Αρχιφύλακα Νεκτάριου ΣΑΒΒΑ", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ και της ΠΟΑΞΙΑ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται, επίσης, ότι "πέρασαν κιόλας δυο χρόνια από τη στυγερή του δολοφονία στην οδό Λάμπρου Πορφύρα στα Πατήσια, στις 17 Ιουνίου 2009 και ο Έλληνας Αστυνομικός εξακολουθεί να αισθάνεται ανασφαλής στο καθημερινό - επικίνδυνο έργο του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: