Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Εκτελέστηκε με 20 σφαίρες ο αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού

Ασφάλεια και Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά την ταυτότητα των δραστών και τα κίνητρά τους.


Με περισσότερες από 20 σφαίρες εκτελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, έξω από το σπίτι στην Κουβέλα Στυλίδας, ο 47χρονος αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο άτυχος άνδρας είχε βγει από το σπίτι του και είχε επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του για να πάει για κυνήγι, όταν τον πλησίασε όχημα με δυο ή τρεις επιβαίνοντες.

Πριν προλάβει να αντιδράσει, οι δράστες τον γάζωσαν στο στήθος και το κεφάλι με τυφέκιο καλάσνικοφ και εννιάρι πιστόλι.

Η χρήση δυο όπλων και η μέθοδος της επίθεσης καταδεικνύει πως οι δράστες ήταν τουλάχιστον δυο και πως πρόκειται για ενέδρα.

Ασφάλεια και Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά την ταυτότητα των δραστών και τα κίνητρά τους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δολοφόνων, ενώ παράλληλα έχουν στηθεί και οδοφράγματα στους δρόμους της περιοχής.

Ο άτυχος σωφρονιστικός υπάλληλος ήταν πατέρας δυο παιδιών.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/275895/dolofonithike-exo-apo-to-spiti-tou-o-uparhifulakas-ton-fulakon-domokou/#ixzz3SPI0yoyv
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: