Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ευκλείδης Τσακαλώτος: «έτσι έκανε πάντα η Δεξιά»….τι λες ρε;

23-10-2018

Γράφει ο Γιώργος Παντάκης 
Σκληρή επίθεση στην Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στην επιτροπή της Βουλής επί του προσχεδίου του προϋπολογισμού.
Κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι, «έτσι έκανε πάντα η Δεξιά, ασκεί πολιτική αδιαφορώντας για την ζημιά που προκαλεί στην χώρα, αρκεί να επιστρέψει στην εξουσία». Τι λες ΡΕ. 
Αυτά τα λέει ο μεγαλοαστός, καλοαναθρεμμένος αριστερός Τσακαλώτος, με τις επενδύσεις σε ομόλογα και μετοχές.


Αυτά τα λέει, αυτός ο τύπος κουνώντας το δάχτυλο στην ΝΔ, αυτός που ΠΟΤΕ δεν ψήφισε ούτε μια πρόταση της ΝΔ στην βουλή όσο ήταν στην αντιπολίτευση, σε αντίθεση με την ΝΔ που ψήφισε πάρα πολλά. Κουνάει το δάχτυλο αυτός που έλεγε στον κόσμο να μην πληρώνει τίποτα, για να ζημιωθεί το κράτος….
Μέχρι εδώ και μη παρέκει «καλοί» μου σύντροφοι. Ήρθε η ώρα να πούμε εμείς αυτά που ίσως δεν μπορούν να πουν, για προφανείς λόγους, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Η αριστερά και τα παράγωγα της κατέστρεψαν την χώρα. Αυτοί και μόνο αυτοί.
Η αριστερά χρόνια πολεμάει την ανάπτυξη, την πρόοδο, την επιχειρηματικότητα, καταστρέφοντας νέες και παλιές επιχειρήσεις της χώρας.
Η αριστερά έκλεισε, με απεργιακούς «αγώνες» ΟΛΕΣ τις βιομηχανίες, εργοστάσια, βιοτεχνίες σε όλη την Ελλάδα για να «πολεμήσουν» το κακό κεφάλαιο. Όλα αυτά τα έκαναν για δικό τους όφελος και για κανέναν λαό. Επεδίωκαν να δημιουργήσουν φτώχεια στα νοικοκυριά και μίσος του εργαζομένου απέναντι στους επιχειρηματίες . Έτσι δικαιολογούσαν την  ύπαρξη τους και εξασφάλιζαν το πολιτικό τους μέλλον
Η αριστερά και τα παράγωγα της, εμπόδιζε κάθε νέα προσπάθεια επιχειρηματία και πάντα ήταν αρνητικά παρόντες στις μεγάλες αλυσίδες που ερχόντουσαν για να επενδύσουν στην χώρα. Η αριστερά πολεμούσε πάντα όλες τις νέες επενδύσεις. Όλες.
Δεν ήθελε η αριστερά καμία μεγάλη ή μικρή, νέα ή παλιά επένδυση. Φτώχεια και μιζέρια επιζητούσε για τα Ελληνικά νοικοκυριά γιατί έτσι θα τους είχαν κοντά τους.
Στις πορείες στο κέντρο της Αθήνας, από το 1983 περίπου και μέχρι να αναλάβει την εξουσία, κατέστρεφε τα πάντα, σπάζοντας και καίγοντας μαγαζιά, προκαλώντας στον επιχειρηματικό κόσμο προβλήματα και στους υπαλλήλους ανασφάλεια. Και φυσικά διαλύοντας τη δημόσια περιουσία.
Αυτό, εξυπηρετούσε και αυτό έκαναν.
Τώρα, έχουν το θράσος να λένε ότι «η δεξιά προκαλεί ζημιά στην χώρα». Τι θράσος! Πάντα έτσι πορευόντουσαν. Πάντα φόρτωναν (και τώρα το ίδιο κάνουν) στους αντιπάλους ότι αυτοί είναι και ότι αυτοί κάνουν. Έτσι έχουν άλλοθι και «απαλλακτικό».
Φασίστες κατονομάζουν  από το πρωί μέχρι το βράδυ όσους διαφωνούν μαζί τους. Έτσι, «κρύβουν» καλά (νομίζουν) τον ιδεολογικό ολοκληρωτισμό  και την καθεστωτική τους αντίληψη.
Δοσίλογους φωνάζουν τους δεξιούς, για να «κρύψουν» το «ξεβράκωμα» και την δουλικότητα τους, προς τους Αμερικανούς, τους Γερμανούς και όλους τους άλλους.
Το «έξω οι βάσεις του θανάτου» ήταν η μάσκα. Από κάτω ήταν το ωραίο χρώμα του δολαρίου.
«Εμείς μιλάμε πάντα την γλώσσα της αλήθειας και δεν φοβόμαστε να πούμε τα πράγματα ως έχουν» Αυτό επικαλούνται καθημερινά μέσα στους λόγους τους για να παραπλανούν. Έτσι «κρύβουν» τα συνεχόμενα και καθημερινά μεγάλα ψέματα που λένε στον κόσμο και τις λάσπες που εκτοξεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλους τους αντιπάλους τους. Με μεγάλα ψέματα και λάσπες ήρθαν στην εξουσία και με μεγαλύτερα ψέματα και βρομιές κυβερνούν κοντά στα τέσσερα χρονια. Πουθενά δεν υπάρχει στον λόγο τους ούτε μια αλήθεια. Παρά μόνο θράσος, λάσπη και ξεδιαντροπιά.
Τι να προτωθυμηθείς στα τόσα χρονια αριστεράς; 
Αυτοί παρενοχλούσαν τα κρουαζερορόπλοια να αποβιβάσουν κόσμο στα λιμάνια. Αυτοί πλάκωναν στο ξύλο τον κόσμο (και τουρίστες) στην Ερμού, στις γειτονίες, στα Mall τις Κυριακές για να μην ψωνίσουν και για να μην κινηθεί η αγορά.
Οι ίδιοι άνθρωποι της αριστεράς  είναι που εμπόδιζαν την επένδυση της COSCO. Και φυσικά οι ίδιοι είναι που κάνουν τώρα όλα τα χατίρια και της COSCO και των πλοιοκτητών και των Αμερικανών και όλων των «κακών».
Η αριστερά κρατάει τους ξένους επενδυτές μακριά από την Ελλάδα.  Με την μεγάλη φορολογία που έχουν επιβάλει στις επιχειρήσεις,  η γραφειοκρατία, ο ψηλός ΦΠΑ, η αργή απονομή δικαιοσύνης, η χιλιάδες αποφυλακίσεις εγκλημάτων, η «αστυνομία του Ρουβίκωνα»  που επιβάλει τους δικούς νόμους και άλλα πολλά που σκόπιμα αφήνουν, αποτελούν τα βασικότερα εμπόδια στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων
Μέχρι εδώ και μη παρέκει. Η αριστερά και τα παράγωγα της κατέστρεψαν την χώρα, διώχνοντας όλες τις σοβαρές επενδύσεις και εμποδίζοντας πολλές νέες να έρθουν.
Ήθελαν και θέλουν την Ελλάδα φτωχή, τις οικογένειες μίζερες και τους Έλληνες διχασμένους. Και τώρα, προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες τους, ξεπούλησαν 3000 χρόνια ιστορία σε ένα «κράτος»-μόρφωμα. Αυτό και αν ειναι ζημιά για την χώρα κ Τσακαλώτε….
Έβαλαν ακόμα ενέχυρο όλα τα μνημεία της χώρας, χατίρι πιστωτών, για να σώσουν τις καρέκλες τους και έχει το θράσος ο Τσακαλώτος να μιλάει για την δεξιά; Αυτό και αν ειναι ζημιά για την χώρα κ Τσακαλώτε….
Καλά θα κάνει ο Τσακαλώτος, να πλένει το στόμα του πριν την αναφέρει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: