Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Κωνσταντιν Λαττας


ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΣΦΑΛΑ

του Κωνσταντίνου Λάττα
<< ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΣΦΑΛΑ. ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ !!! >>
<<….ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΟΥΝ, ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ…>>
<<… ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ…>>
Πολλοί μιλούν γιά λήθη, γιά ενότητα, γιά ομοψυχία και άλλα παρόμοια.
Πολύ όμορφες αυτές οι λέξεις και ακόμα ωραιότερη η εφαρμογή τους.


Όμως πώς να γίνη αυτό, όταν ακόμα και σήμερα εβδομήντα περίπου χρόνια μετά τα φρικτά εγκλήματα κατά της Πατρίδος και των Ελλήνων, οι εγκληματίες παραμένουν αμετακίνητοι εις τας θέσεις των και όχι μόνον δεν ζητούν συγγνώμη από την Πατρίδα και τις οικογένειες των σφαγιασθέντων θυμάτων (όπως η οικογένεια της συζύγου μου), αλλά όπως οι ίδιοι διακηρύττουν, έχουν το όπλο παρά πόδα?
Πώς θα γίνη αυτό, όταν ακόμα και σήμερα μισούν την Πατρίδα και αρνούνται κάθε τι σχετικό με τον όρον αυτόν?
Πώς θα γίνη αυτό, όταν ακόμα και σήμερα, τα λείψανα των ιδίων των εγκληματιών, οι απόγονοί τους και οι επίγονοί τους, τα παρακλάδια τους με το ίδιο ή άλλα κομματικά ονόματα, αλλά με τα ίδια μιαρά μυαλά, καταστρέφουν την Ελλάδα, μέσω της Παιδείας ?
Πώς θα γίνη αυτό, όταν ακόμα και σήμερα προσπαθούν να καταστρέψουν κάθε τι το Ελληνικό, υπακούοντες πιστά εις τα ξένα αφεντικά τους και τα αρρωστημένα μυαλά τους?
Κάποτε υπηρετούσαν τα συμφέροντα των Εβραιοσιωνιστών δημιουργών τους, μέσω της Σοβιετίας.
Σήμερα παίρνουν εντολές απ’ ευθείας από αυτούς, αλλά εφαρμόζουν και άρρωστες ιδεοληψίες τους, καταστρέφοντας την νεολαία και την Χώρα.
Δυστυχώς αυτή είναι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!!
Όμως δεν μπορώ παρά να εξάρω και να επισημάνω λαμπρές περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι παρεδέχθησαν το φοβερό τους λάθος και εμμέσως πλην σαφώς ζητούν συγγνώμη δι’ αυτό.
Αυτούς πραγματικά τους λογίζω ως ανθρώπους και τους οποίους ξεχωρίζω εντελώς από την μάζαν των λοιπών διπόδων πρώην ομοϊδεατών τους.
Μία τοιαύτη περίπτωσις είναι ο συγκρατούμενος, συγκατηγορούμενος και συγκατάδικος του Μπελογιάννη, Τάκης Λαζαρίδης, ο οποίος τότε γλύτωσε την εκτέλεση μονάχα εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του.
Παραθέτω αποσπάσματα του άρθρου του εις την εφημερίδαν
«Δημοκρατία», τα οποία αλίευσα από το site “HELLAS NOW”.
«Η τραγωδία μας, που είναι βέβαια και τραγωδία του Μπελογιάννη, συνίσταται στο ότι νομίζαμε ότι πολεμούσαμε για υψηλά ιδανικά, ενώ στην πραγματικότητα πολεμούσαμε και δίναμε την ζωή μας για την προώθηση των στόχων της σοβιετικής εξωτερικής πολιτικής…»
«Είχαμε κάθε δικαίωμα να θυσιάσουμε τη ζωή μας καταπώς θέλαμε, δεν είχαμε όμως κανένα δικαίωμα να θυσιάσουμε τις ζωές αθώων συμπατριωτών μας. Δεν μας πρέπουν, λοιπόν, τιμές και μνημεία. Και αντί για εγκαίνια μνημείων, που ως μόνο αποτέλεσμα έχουν να διχάζουν και να αναζωπυρώνουν τα πάθη και τα μίση του παρελθόντος, θα έπρεπε εμείς οι παλιοί κομμουνιστές, και μαζί ο Τσίπρας και η παρέα του, να κρύψουμε το πρόσωπο από ντροπή και να κλάψουμε πικρά για το αδικοχαμένο αίμα των δικών μας αλλά και των αδελφών μας της άλλης πλευράς»
«Πολέμησε στον Εμφύλιο, αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον οποίον ήμασταν εμείς. Και όταν λέω εμείς, εννοώ ο Ζαχαριάδης και η παρέα του, που δρούσαν πάντοτε κατ’ εντολήν της Μόσχας»
Διαβάστε Έλληνες και ειδικά οι Αριστεροί απόγονοι και επίγονοι των εγκληματιών, αλλά και εσείς οι κακόμοιροι που ψηφίζετε Αριστερά για τα ψωροσυμφεροντά σας (και εσείς είσθε οι χειρότεροι), ποια είναι η αλήθεια, όχι από τα δικά μου γραφόμενα τόσων ετών, αλλά από έναν πραγματικόν άνθρωπο, ο οποίος κατάλαβε την πλάνην του και έχει τον ανδρισμόν και την αξιοπρέπειαν να βροντοφωνάξη:
<< ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΣΦΑΛΑ. ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ !!! >>

Δεν υπάρχουν σχόλια: