Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Ioannis Bougas
06-03-2019
Η σφαγή του Κατύν! Άνοιξη 1940...
Έγκλημα και Άρνηση, όπως και το ΚΚΕ στην Ελλάδα!
Στις 5 Μαρτίου του 1940 ο διοικητής της Μυστικής Αστυνομίας της Σοβιετικής Ένωσης (Σ.Ε.) εξέδωσε τη διαταγή εξόντωσης των Πολωνών που είχαν συλληφθεί αιχμάλωτοι κατά την εισβολή της Σ.Ε. στην Πολωνία και κρατούνταν σε διάφορα στρατόπεδα συγκέντρωσης εντός της Σ.Ε.
Τους επόμενους 2 μήνες περίπου 22.000 Πολωνοί, μεταξύ των οποίων 8.000 περίπου αξιωματικοί, δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ, οδηγημένοι στο δάσος του Κατύν κατά εκατοντάδες κάθε βράδυ με δεμένα πίσω τα χέρια τους.
Το έγκλημα ανακαλύφθηκε από τους Γερμανούς το 1943, αλλά όταν το δημοσιοποίησαν, οι Ρώσοι το απέδωσαν σε αυτούς και αυτό συνεχίστηκε μέχρι το 1990, που το παραδέχτηκε ο Γκορμπιτσώφ. Επισήμως η Ρωσία αναγνώρισε την ευθύνη της μόλις το 2010!


Το έγκλημα καλυπτόταν και από τους Δυτικούς μέχρι την πτώση του κομμουνισμού, ενώ γνώριζαν την αλήθεια.
Για εμάς τους Έλληνες, ενδιαφέρον έχει ότι η άρνηση των Σοβιετικών για το φριχτό έγκλημα του Κατύν μοιάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με την άρνηση του ΚΚΕ για τα δεκάδες χιλιάδες εγκλήματα της Κόκκινης Τρομοκρατίας του 1943-44!
Τίποτε δεν έγινε στην Τρύπα του Φενεού, τίποτε στο Καμάρι της Στιμάγκας, τίποτε στο Περιστέρι, τίποτε στην Ούλεν, κλπ., κλπ.!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ευχαριστώ πολύ όλους που μου στέλνουν αίτημα φιλίας. Δυστυχώς δεν μπορώ να προσθέσω άλλους φίλους. Μπορείτε όμως να γίνετε μέλος της Ομάδας μου Ioannis Bougas, εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: