Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

 Thanos Tzimeros


 23-03-2024
ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!
Ο #ISIS καμαρώνει που οι "μαχητές" του σκότωσαν Χριστιανούς. (Μολονότι κανένας δεν ρώτησε τους θεατές της συναυλίας τι πιστεύουν πριν τους σκοτώσει.) Θα καταλάβουμε επιτέλους με ποια κριτήρια διεξάγεται αυτός ο πόλεμος; Οι σφαγείς στη #Μοσχα ήταν πιστοί που εφάρμοσαν την εντολή του Θεού τους να φονεύουν απίστους, όπως αναγράφεται σε πολλά σημεία του εγχειριδίου μίσους, σεξισμού και τρομοκρατίας που ονομάζεται Κοράνι, στα οποία έχω αναφερθεί πλειστάκις, δυστυχώς εις ώτα μη ακουόντων:
Σούρα ελ-Μπάκαρα
191. «Φονεύετέ τους (τους απίστους) και διώχτε τους, από κει που σας έδιωξαν…».
193. «Πολεμάτε τους ώσπου να μην σας καταδιώξουν στην ειδωλολατρία και να υπερισχύσει η πίστη στον Αλλάχ…».
244. «Πολεμάτε υπέρ του Αλλάχ και μάθετε ότι ο Αλλάχ όλα τα ακούει και όλα τα γνωρίζει.»

Σούρα αλ-Ιμράν
131. «Να φοβάστε τη Φωτιά που έχει ετοιμαστεί για όσους έχουν αρνηθεί την Πίστη.»
151. «Θα σκορπίσουμε τον τρόμο στις καρδιές των απίστων…»
178. «Κι ας μη νομίσουν οι άπιστοι ότι η αναβολή που τους δίνουμε είναι καλό γι’ αυτούς. Τους δίνουμε αναβολή γιατί ειναι ενδεχόμενο να αυξηθούν στην ανομία τους, οπότε τους περιμένει ατιμωτική τιμωρία.»
Σούρα ελ-Νισά
15. «Και όσες από τις γυναίκες σας είναι ένοχες μοιχείας, τότε καλέστε τέσσερις μάρτυρες από σας. Αν αυτοί μαρτυρήσουν τότε περιορίστε τες στα σπίτια ώσπου ο θάνατος να τις διεκδικήσει…»
34. «Οι άνδρες είναι οι προστάτες και οι Κύριοι των γυναικών, γιατί ο Αλλάχ έχει χαρίσει ανώτερο βαθμό στους άνδρες από τις γυναίκες […] Όσο για τις γυναίκες εκείνες που φοβάστε για την παρακοή τους, συμβουλέψτε τες πρώτα, έπειτα αρνηθείτε να μοιραστείτε μαζί τους το κρεβάτι τους και τέλος να τις δείρετε ελαφριά.»
76. «Εκείνοι που πίστευσαν πολεμούν υπέρ του Αλλάχ.»
84. «Πολέμα λοιπόν υπέρ του Αλλάχ. Ευθύνη δεν έχεις παρά μόνο για τον εαυτό σου. Να εξεγείρεις τους πιστούς στη μάχη.»
89. «…Αν όμως επιστρέψουν στην απιστία, τότε συλλάβετέ τους και σκοτώστε τους όπου κι αν τους βρίσκετε.»
Σούρα ελ-Μάτντε
33. «Η τιμωρία εκείνων οι οποίοι πολεμούν τον Αλλάχ και τον Απόστολό του, και διαβιούν στη γη άσχημα, είναι να εκτελούνται ή να σταυρώνονται ή να κόβονται τα χέρια και τα πόδια αντίπλευρα…»
38. «Και κόψτε τα χέρια του κλέφτη και της κλέφτρας: παραδειγματική τιμωρία, για το έγκλημά τους από τον Αλλάχ.»
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι αφελείς δυτικοί είναι η ΔΟΜΙΚΗ διαφορά του Χριστιανισμού από τον Ισλαμισμό. Ο Χριστιανισμός κατάργησε τις αιμοβόρες διαταγές της Παλαιάς Διαθήκης (που δεν διέφεραν και πολύ από αυτές του Κορανίου) και τις αντικατέστησε με μια καινούργια εντολή: "Αγαπάτε Αλλήλους". Την τιμωρία των απίστων την αφαίρεσε από τα χέρια των πιστών και την ανέθεσε στη δικαιοδοσία του Θεού, σε χρόνο, με κριτήρια και με τρόπο που εκείνος θα αποφασίσει. Δεν είναι τυχαίο που κανένας θεολόγος του Χριστιανισμού δεν είναι σε θέση να εξηγήσει πώς ακριβώς θα τιμωρηθούν οι άπιστοι. Όπως και να τιμωρηθούν, όμως, είναι δουλειά του Θεού και όχι δική σου δουλειά, πιστέ. Τελεία και παύλα. Εσύ εντέλεσαι να αγαπάς και τους εχθρούς σου. (Το πόσο ανεφάρμοστο είναι αυτό, και σε τι ηττοπαθή στάση μπορεί να οδηγήσει είναι θέμα άλλης συζήτησης.)
Όμως το Ισλάμ δεν σκοτίζεται με τέτοιες τελεολογικές φιλοσοφίες. Είναι άπιστος; Σκότωσέ τον! Εσύ, πιστέ, σκότωσέ τον, τώρα στην ΠΑΡΟΥΣΑ ΖΩΗ! Άρα, η βάση του προβλήματος δεν είναι το πόσοι αποφάσισαν να εφαρμόσουν χθες τις εντολές του Κορανίου, το πόσοι βρίσκονται εν αναμονή και πόσοι (υπάρχουν κι αυτοί) τις θεωρούν ξεπερασμένες, όπως τις εντολές της Παλαιάς Διαθήκης. Το πρόβλημα είναι στο ότι ένα, ξαναλέω, εγχειρίδιο μίσους, σεξισμού και τρομοκρατίας θεωρείται "ιερό βιβλίο" και το στρατιωτικό και νομικό ιμπεριαλιστικό σύστημα αξιών που βασίζεται σ΄αυτό, θεωρείται θρησκεία.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Όπως μεταδίδει TO Reuters, TO ISIS ανέλαβε την ευθύνη μέσω του καναλιού του στο Telegram. "Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους επιτέθηκαν σε μεγάλη συγκέντρωση χριστιανών στην πόλη Κρασνογκόρσκ στα περίχωρα της Μόσχας, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας εκατοντάδες και προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στον τόπο πριν αποσυρθούν με ασφάλεια στις βάσεις τους", αναφέρεται στο μήνυμα που αναρτήθηκε στο Telegram."
Όλες οι αντιδράσεις:
3

Δεν υπάρχουν σχόλια: