Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Mία ημέρα μετά τα πρωτοφανή γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο της Κέρκυρας μεταξύ Επιθεωρητών Υγείας και εργαζομένων, βανδαλισμοί σημάδεψαν και το νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τον υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη να διατάξει για μια ακόμη φορά  ΕΔΕ.
 

Συγκεκριμένα, και όπως αναφέρθηκε στο υπουργείο Υγείας από τον διοικητή του νοσοκομείου, περίπου 15 κουκουλοφόροι εισέβαλλαν το πρωί της Παρασκευής, αμέσως μετά την τέλεση της θείας λειτουργίας στο εκκλησάκι που υπάρχει στον προαύλιο χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος όπου ελάμβανε χώρα ειδική εκδήλωση για τους ευεργέτες του νοσοκομείου.


Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παρευρισκομένων στην εκδήλωση οι κουκουλοφόροι έσπασαν τηλεοπτικές κάμερες τοπικών μέσων που κάλυπταν την εκδήλωση και φώναζαν υβριστικά συνθήματα για τους δωρητές του νοσοκομείου.


Τα άτομα αυτά αποχώρησαν προτού φτάσουν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις. Το εκρηκτικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί φέρεται ότι συνέχισαν με λεκτικές επιθέσεις ορισμένοι εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

 

Για το συμβάν διέταξε ΕΔΕ ο υπουργός Υγείας. Και κατά την προσφιλή του τακτική ανήρτησε το θέμα στο twitter: «Σήμερα σε εκδήλωση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου υπήρξαν επεισόδια από κουκουλοφόρους αλλά και από προσωπικό του ΕΣΥ. Δόθηκε εντολή για ΕΔΕ» έγραψε ο κ. Γεωργιάδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: