Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Κεγκέρογλου: Πρωτοφανής ωμή παρέμβαση υπέρ επιχειρηματία –Έπεσαν οι μάσκες

«Συζητούνται και άλλα ντιλ με το συγκεκριμένο επιχειρηματία που έχουν να κάνουν και με το χώρο του Τύπου»


«Τέτοια ωμή παρέμβαση υπέρ ενός επιχειρηματία δεν υπήρξε πότε. Σήμερα έπεσαν οι μάσκες, είναι μεγάλη μέρα για το Κοινοβούλιο» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Κεγκέρογλου για την τροπολογία με την οποία διαγράφονται χρέη της ΣΕΚΑΠ, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη. Την αμφιλεγόμενη τροπολογία καταψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση.

«Συζητούνται και άλλα ντιλ με το συγκεκριμένο επιχειρηματία που έχουν να κάνουν και με το χώρο του Τύπου» δήλωσε δε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προσθέτοντας ότι με την τροπολογία αυτή ο κ. Τσίπρας δίνει στον επιχειρηματία 38 εκατ. ευρώ που δεν είναι δικά του, είναι κρατικά, γιατί η συνεταιριστική ανήκε στο κράτος. 

«Όταν αγοράζεις μια επιχείρηση παίρνεις και τα χρέη, και τις υποχρεώσεις, παίρνεις και τα πάντα, όπως έγινε με την εταιρεία Μαρινόπουλος… Δεν είχε τίποτα να σταθεί η τοποθέτηση του πρωθυπουργού είναι ωμή παρέμβαση για ένα άτομο και νόθευση του ανταγωνισμού» σημείωσε ο Βασίλης Κεγκέρογλου. 

Ο βουλευτής πρόσθεσε ότι η ΔΗΣΥ κατέθεσε τροπολογία για τον ακατάσχετο λογαριασμό για χιλιάδες επιχειρήσεις ώστε να πληρώνονται οι εργαζόμενοι, τα ταμεία και οι άλλες υποχρεώσεις τους και ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου δεν την έκανε δεκτή λέγοντας πως οι θεσμοί δεν συμφωνούν. «Συμφώνησαν σε αυτή την τροπολογία οι θεσμοί;» διερωτήθηκε.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/345145/kegeroglou-protofanis-omi-paremvasi-uper-epiheirimatia-epesan-oi-maskes/#ixzz4fY2boX5D
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: