Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ένταση στο ΠΑΜΑΚ μεταξύ φοιτητών και ΜΑΤ - Μπλόκο στον πρύτανη (vid)

Μια ομάδα 40 ατόμων προσπαθεί να επιβάλει τα δικά της «θέλω» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρύτανης

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών δυνάμεων. Σε αίθουσα του ΠΑΜΑΚ ήταν προγραμματισμένη ημερίδα για τους πρόσφυγες.

Ομάδα νεαρών ατόμων έφτασε στο πανεπιστήμιο φωνάζοντας συνθήματα συμπαράστασης στους πρόσφυγες και διαμαρτυρήθηκε για τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από το πανεπιστήμιο.

Αστυνομικές δυνάμεις ακολουθώντας τις οδηγίες του πρύτανη του ιδρύματος, Αχιλλέα Ζαπράνη, ζήτησαν απο τους φοιτητές να αποχωρήσουν.

Η ομάδα των νεαρών απέκλεισε την είσοδο του πανεπιστημίου, και δεν άφηναν τον κ. Ζαπράνη να μπει. Οι φοιτητές ζήτησαν να αποχωρήσει η αστυνομία από το χώρο του πανεπιστημίου, διαμηνύοντας ότι μόνο τότε θα επιτρέψουν στην είσοδο στον πρύτανη του ΠΑΜΑΚ. Τελικά οι νεαροί επέτρεψαν την είσοδο στον κ. Ζαπράνη. Μια ομάδα 40 ατόμων προσπαθεί να επιβάλει τα δικά της «θέλω» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρύτανης. 

Σημειώνεται πως ο πρύτανης σύμφωνα με πληροφορίες την Τετάρτη θα καταθέσει μήνυση σε βάρος των ατόμων που εισέβαλαν στο Πανεπιστήμιο τη Δευτέρα προκαλώντας φθορές.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/343252/edasi-sto-pamak-metaxu-foititon-astunomias-bloko-ston-prutani-vid/#ixzz4dJ8FXKdS
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: