Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Με το νόμο Παρασκευόπουλου είχε αποφυλακιστεί ο δολοφόνος της εφοριακού

Ο 58χρονος είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη για διακίνηση 37,5 κιλών χασίς όμως αποφυλακίστηκε μετά από έξι χρόνια.

08-11-2017

Με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου είχε αποφυλακιστεί, τον Μάιο του 2017, ο 58χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία.

Ο 58χρονος είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2011 για κατοχή και διακίνηση 37,5 κιλών χασίς και το δικαστήριο, τότε, τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 20 χρόνων.

Ωστόσο, αποφυλακίστηκε έξι χρόνια αργότερα.

Ο 58χρονος δέχθηκε νωρίτερα προπηλακισμούς και έντονες αποδοκιμασίες από συγγενείς της δολοφονημένης 32χρονης εφοριακού και απλούς πολίτες, ενώ έβγαινε από το γραφείο του ανακριτή στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ο νόμος Παρασκευόπουλου, που είχε ως στόχο την αποσυμφόρηση των φυλακών, έχει αναδειχτεί σε σημείο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/359519/me-to-nomo-paraskeuopoulou-eihe-apofulakistei-o-dolofonos-tis-eforiakou/#ixzz4xrJ7FWN7
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: