Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Ημέρα μνήμης για τα θύματα του ολοκληρωτισμού, οι ψυχές τους ζητούν την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας, ώστε να μην ξαναζήσουμε αυτά τα γεγονότα


23-08-2018   Νίκος Μιχαλόπουλος

23 Αυγούστου, ημέρα μνήμης των θυμάτων του ολοκληρωτισμού. Εκατομμύρια θύματα στον βωμό των απολυταρχικών καθεστώτων.
Η σημασία αυτής της μέρας είναι συμβολική καθώς 23 Αυγούστου 1939 υπογράφτηκε το Γερμανό – Σοβιετικό πρωτόκολλο περί μη επίθεσης ανάμεσα στον υπουργό εξωτερικών των ναζί Ριμπεντρόπ και τον σοβιετικό ομόλογο του Μολότοφ προκειμένου να χωρίσουν τον κόσμο. Στην πραγματικότητα Ναζισμός και Κομμουνισμός είναι το ίδιο καθεστώς, ο ολοκληρωτισμός.


 Ένγκελς και Μαρξ πίστευαν και διέδιδαν πως η εξολόθρευση ανθρώπων, ευνοεί την επανάσταση. Υπάρχουν και σχετικά άρθρα των δύο κοινωνιολόγων, που το επιβεβαιώνουν, δημοσιευμένα στην εφημερίδα του Μαρξ.Βασιζόμενος στις απόψεις του Μαρξ το 1920, το στέλεχος της ιταλικής αριστεράς και μετέπειτα υπουργός παιδείας του Μουσολίνι, ο φιλόσοφος Τζιοβάνι Τζεντίλε, διατύπωσε την θεωρία του, σύμφωνα με την οποία ο πολίτης υποτάσσεται πρόθυμα στο κράτος παραχωρώντας περιουσία και προσωπικά δικαιώματα. Αυτό ονομάστηκε φασισμός, ή ολοκληρωτισμός όπως το αποκαλούσε ο ίδιος. Ο ναζισμός είναι ο κομμουνισμός είναι η ακραία μορφή αυτής της ιδεολογίας. Η μόνη
διαφορά τους είναι ότι οι να ναζιστές είναι εθνικιστές σοσιαλιστές ενώ αντίθετα οι κομμουνιστές είναι διεθνιστές σοσιαλιστές.
Στόχος και των δυο καθεστώτων ήταν η δημιουργία του νέου ανθρώπου, οι μεν πρώτοι με ανθρωπολογικά πρότυπα και χαρακτηριστικά ενώ οι δεύτεροι με κοινωνικά και για να επιτευχθεί αυτό χρειαζόταν να γίνουν οι σχετικές εκκαθαρίσεις στον πληθυσμό.
Από τα 2 αυτά καθεστώτα οι νεκροί ανέρχονται άνω των 100.000.000. Αυτά είναι τα θύματα του ολοκληρωτισμού και της κάθε μορφής φασισμού!
Αυτές οι ψυχές ζητούν δικαίωση, την αποκατάσταση δηλαδή της ιστορικής αλήθειας! Την απόδειξη της ιδεολογικής ομοιότητας αυτών των συστημάτων και την αφύπνιση των πολιτών ώστε να μην ξαναζήσουμε μέρες ολοκληρωτισμού σε καμία χώρα, οποία μορφή και αν έχει!
Φόρος τιμής….

ΠΗΓΗ:http://dikaiosinisimera.gr/2018/08/23/%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B8%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια: