Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Στην Αυστραλία απαγόρευσαν στους Σκοπιανούς να χρησιμοποιούν την Βεργίνα ως έμβλημα τους. Εκεί χτυπά περισσότερη Ελλάς απ’ ότι εδώ στους Γρεκίλους

04-07-2018

Η σλαβική οργάνωση του λεγόμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού Συνεδρίου» θέλησε να χρησημοποιήσει το σύμβολο του Ηλίου της Βεργίνας αλλιώς το Μακεδονικό Ήλιο στο λογοτυπό της .Οι Αρχές στην Αυστραλία όμως αποδείχθηκαν πιο Έλληνες από τις δικές μας ! Απαγόρευσαν την χρήση του ελληνικού εμβλήματος στους Σκοπιανούς, καθώς όπως δήλωσαν το σήμβολο αυτό είναι ελληνικό.
Χαρακτηριστηκά οι Σλάβοι πήραν την εξής απάντηση …


«Σύμφωνα με τη Σύμβαση των Παρισίων, η Αυστραλία οφείλει να απαγορεύει την καταχώριση εμπορικών σημάτων που περιέχουν τέτοια σύμβολα. Αυτό σημαίνει ότι το εμπορικό σήμα σας δεν μπορεί να εγγραφεί χωρίς την έγκριση της αρμόδιας αρχής. Τα στοιχεία επικοινωνίας της αρμόδιας αρχής είναι:
"Πρεσβεία της Ελλάδας, 9 Turrana St, Yarralumla ACT 2600» και τους ειπαν να να απευθυνθούν στην Πρεσβεία της Ελλάδας στην Καμπέρα για την χορήγηση των ελληνικών συμβόλων."
ΠΗΓΗ:https://mknews.eu/2018/07/04/stin-aystralia-apagoreysan-stoys-skopianoys-na-chrisimopoioyn-tin-vergina-os-emvlima-toys-ekei-chtypa-perissoteri-ellas-ap-oti-edo-stoys-grekiloys/

Δεν υπάρχουν σχόλια: