Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Εξηγήσεις από το δήμο που κάλυψε τα έξοδα κηδείας Κατσίφα ζητούν οι Αλβανοί

23-11-2018



Με έγγραφο τους οι αλβανικές αρχές ζητούν από τον δήμαρχο Δρόπολης να απαντήσει γιατί τα έξοδα της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα πληρώθηκαν από τον δήμο. 

Παράλληλα, ο πρόεδρος της γειτονικής χώρας, Ιλίρ Μέτα επισκέφθηκε τα Σκόπια και φωτογραφήθηκε με αλβανόφωνους της περιοχής, κάνοντας τον χαρακτηριστικό σήμα του αλβανικού εθνικισμού. Μαζί του και ο πρόεδρος του κοινοβουλίου των Σκοπίων.

Σε ανάρτηση σου στο Facebook σημειώνει : «Στην επίσκεψη μου στα Σκόπια γνώρισα δεκάδες αδέρφια με αλβανικό αίμα».




Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο καθηγητής Θεοφάνης Μαλκίδης στο star:

«Μέσα σε αυτό το κλίμα αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα το γεγονός ότι οι αλβανικές αρχές εγκαλούν το δήμαρχο Δρόπολης ούτε λίγο ούτε πολύ να απολογηθεί επειδή οι φτωχοί γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα δεν πλήρωσαν μόνοι τους τα έξοδα της κηδείας, αλλά τους βοήθησε ο δήμος».

Η Υφ. Εξωτερικών της Αλβανίας, Άρτεμις Ντράλο , που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και κατάγεται από οικογένεια βορειοηπειρωτών ρωτήθηκε κατά πόσο οι Αλβανοί ασκούν τρομοκρατία στους Βορειοηπειρώτες .Σε δήλωσή της στο ΑΠΕ απέφυγε να τοποθετηθεί. 

«Εκπροσωπώ τη μειονότητα γιατί είμαι και η ίδια από αυτά τα μέρη αλλά εδώ εκπροσωπώ την Αλβανία και δεν θα ήθελα να απαντήσω».

Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: