Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Φασιστεροί και αναρχικοί επιτέθηκαν στους ελληνόψυχους μαθητές που πήραν μέρος στο συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας.

29-11-2018

Σε μια προσπάθεια να τρομοκρατήσουν τους ελληνόψυχους μαθητές που κατέβηκαν στο συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας και κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, αναρχικοί και φασιστεροί επιτέθηκαν με πέτρες κατά του συλλαλητηρίου.

Τα επεισόδια γίνονται στην Αριστοτέλους και στην παραλιακή λεωφόρο. Σύμφωνα με το voria.gr oμάδα ατόμων επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό φραγμό προκειμένου να πλησιάσει την κατάληψη σε κτήριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ολύμπου με Παπαγεωργίου.


Οι αστυνομικοί τους απώθησαν κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης, ενώ από την πλευρά τους τα άτομα πετούσαν πέτρες και μπουκάλια.
Ομοίως και στην Αθήνα στο εκεί συλλαλητήριο από τις δύο το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας στη μαθητική πορεία, νεαροί με σφυριά και πέτρες προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα τραπεζών κατά μήκος της Πανεπιστημίου, ενώ οι αστυνομικοί έχουν απαντήσει με χειροβοβμίδες κρότου- λάμψης. Τα επεισόδια στην Αθήνα δεν πήραν έκταση και μισή ώρα μετά την εκδήλωσή τους η κατάσταση βαίνει προς εκτόνωση.
ΠΗΓΗ:https://mknews.eu/2018/11/29/fasisteroi-kai-anarchikoi-epitethikan-stoys-ellinopsychoys-mathites-foto-vinteo/?fbclid=IwAR2MQlAWOFKUxUAfsFcyJsL2KooHayX7kHyO5bHcSKlw7jrPDS-2iuvN9IE

Δεν υπάρχουν σχόλια: