Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Διακυβέρνηση Κυ.Μητσοτάκη

Μεγάλη αντιγκράφιτι επιχείρηση από το Δήμο Αθηναίων στο Πεδίον του Άρεως (φωτο)
Κώστας Μπακογιάννης: «Βάζουμε τέλος στο αποτύπωμα της μιζέριας στην πόλη»

25-02-2020

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στην συγκεκριμένη παρέμβαση ήταν απολύτως οικολογικά, μη τοξικά, προκειμένου να μην αλλοιωθούν οι πέτρες του τοίχου και να μην αλλάξει το φυσικό τους χρώμα έτσι ώστε να είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τον περιβάλλοντα χώρο.

Στις συνολικά έξι μέρες που διήρκεσαν οι εργασίες χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από 260 λίτρα ειδικού υγρού αφαίρεσης χρωμάτων και πάνω από δέκα τόνοι νερό.




Η αντιγκράφιτι εκστρατεία του Δήμου Αθηναίων που ξεκίνησε σε διάφορα σημεία της πόλης (Πάρκο Ελευθερίας, Εμμανουήλ Μπενάκη, Αμαλίας κ.α. αλλά και σε αγάλματα και μνημεία) θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση το επόμενο διάστημα με στόχο την αναβάθμιση της εικόνας της πρωτεύουσας και της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

«Είναι επιλογή και απόφαση ουσίας, να βάλουμε ένα τέλος στο αποτύπωμα της μιζέριας στην πόλη. Να επιμένουμε καθημερινά με τέτοιας μορφής επιχειρήσεις, για να αντιμετωπίσουμε τη ρύπανση όλων των δημόσιων χώρων. Δεν θα σταματήσουμε να δίνουμε το μήνυμα του σεβασμού στην Αθήνα. Της ανάγκης να ζούμε σε μία πρωτεύουσα καθαρή, με αξιοπρέπεια» επισημαίνει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Πηγή: skai.g

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/megali-antigkrafiti-epixeirisi-apo-to-dimo-athinaion-sto-pedion-tou-areos-foto
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια: