Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Αριστερή Ιδεολογική Κυριαρχία

 

Οι άλλοι οργανώνουν τριήμερο εκδηλώσεων στην μνήμη του Παύλου Φύσσα όπως κάθε χρόνο τα τελευταια 7 χρονια, άλλοι εχουν κάνει τεράστιο γκράφιτι με την μορφή του, έχει στηθεί άγαλμα στο σημείο της δολοφονιας του, υπάρχει οδός με το όνομά του, κι εμένα που ανέδειξα το έργο του, κοινοποιώντας τους στίχους του, με μπλόκαραν για 30 ημέρες.
Γιατί;
Δεν τιμούμε τον Αγωνιστή- Σύμβολο κατά της φασιστικής ιδεολογίας;
Μέσα απο το καλλιτεχνικό έργο του δεν έκανε τον αγώνα του;
Το περίεργο είναι οτι πριν 2 χρόνια που ανάρτησα τους ίδιους στίχους δεν ενοχλήθηκε η κοινότητα.




Δεν ξέρω πόσο τυχαίο είναι αλλά με την αλλαγή της κυβερνησης το φβ έχει γινει πολύ πιο αυστηρό, αφού τους τελευταίους 6 μήνες εχω τιμωρηθεί με 3 μήνες φιμωση, για αναρτήσεις που αφορούσαν πραγματικά περιστατικά κι οχι δικές μου εκφράσεις. Επίσης, δεν ξέρω πόσο τυχαίο είναι, αλλά η αυστηροποίηση των κανόνων του φβ συμπίπτουν με την διόγκωση των κινημάτων αλληλεγγύης, ισότητας, ελεύθερης έκφρασης και αυτοπροσδιορισμού.
Το άλλο περίεργο είναι οτι στις εκδηλώσεις για την μνήμη του Φύσσα, δεν ακούγονται τα τραγούδια και οι στίχοι του. Ανταυτού οι διοργανωτές ντύνουν τις εκδηλώσεις με την μουσική και τους στίχους του Μάνου Λοΐζου, διότι συμπίπτει η μέρα θανάτου τους.
Να τους πληροφορήσω λοιπόν οτι σαν σήμερα το 1970 πέθανε κι ο Τζίμη Χέντριξ. Έτσι για να εμπλουτίσουν το ρεπερτόριό τους.
Με αυτόν τον τρόπο βέβαια, φιμώνουν το πρόσωπο που τιμούν, αναδεικνύοντας άλλους καλλιτέχνες, αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί κανέναν.
Ανήκω στο 0,70% της Ελληνικής κοινωνίας που στηρίζει το πολιτικό κόμμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ γιατί πιστεύει οτι στην πολιτική όπως στην οικονομία, στον πολιτισμό, παντού #TruthMatters. Γιατί η Λογική βασίζεται στην Αλήθεια.
Όσο κρύβεις την αλήθεια, τόσο γυρίζει πίσω ως εκδικητής.
«Το θέμα είναι απο ποιά μεριά είσαι όταν πεφτουν οι μολότοφ» όπως είπε ο Αναντικατάστατος, με πολλούς οπαδούς να χειροκροτούν την «σοφία» του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: