Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Διακυβέρνηση Κυ.Μητσοτάκη (;)

 28-05-2021

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν στη Μεταμόρφωση, μέρα-μεσημέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών, στην οδό Δεληγιάννη. Ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στο θύμα, τραυματίζοντάς τον στην καρωτίδα.

--------------------------------------------------------------------------------

28-05-2021

Περίπου 20 κλοπές σε σπίτια στο κέντρο της Πάτρας εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, μετά την σύλληψη ενός αλλοδαπού, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι μέλος της σπείρας που διέπραττε τις κλοπές. Ειδικότερα, ο δράστης πήγε σήμερα το πρωί σε διαμέρισμα στην Πάτρα, με σκοπό την κλοπή, αλλά συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή. Σε σωματικό έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στον αλλοδαπό άνδρα, βρήκαν στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο συλληφθείς, μαζί με ακόμα τρεις συνεργούς του, είχαν διαπράξει από τον περασμένο Σεπτέμβριο 18 κλοπές σε σπίτια στην Πάτρα, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29-05-2021

Συνελήφθη άνδρας που αυτοϊκανοποιήθηκε πάνω σε κοπέλα σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας

Πρόκειται για έναν 19χρονο Αιγύπτιο  που αυτοϊκανοποιήθηκε σε νεαρή γυναίκα -  Οι αστυνομικοι της Ασφάλειας ερευνούν αν ο ίδιος επιτέθηκε και στην 19χρονη κοπέλα στην Ομόνοια


Δεν υπάρχουν σχόλια: