Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Πολιτική Ορθότητα,

Τζήμερος Θάνος 20-06-2021

ενδοοικογενειακή βία

...

Με ενοχλεί, εν τέλει, που ένα τόσο πολύπλοκο και πολυπαραγοντικό θέμα, όπως η ενδοοικογενειακή βία, “κουκουλώνεται” με απλοϊκές γελοιότητες που κατασκευάζουν ένα αποδιοπομπαίο τράγο, τις “έμφυλες σχέσεις εξουσίας”, και καθαρίζουν.”

Χθες έγινε και διαδήλωση από τα φεμιναζίδια που ζητούσε την ΝΟΜΙΚΗ κατοχύρωση του όρου. Τι σημαίνει αυτό; Την απάντηση την δίνει το νομικό τμήμα της “ΔΙΟΤΙΜΑ”, μιας από τις πολλές οργανώσεις που “προωθούν” γυναικεία θέματα: για να τιμωρείται βαρύτερα ο φόνος μιας γυναίκας από άντρα, απ’ ό,τι ο φόνος ενός άντρα από γυναίκα! Οι δικηγορίνες της ΔΙΟΤΙΜΑ καμαρώνουν διότι αυτό ήδη γίνεται σε Βέλγιο και Γαλλία. Το καταλάβατε;

Ο ρατσισμός είναι εδώ, ενωμένος δυνατός. Αριστερίλα, φεμιναζί, αλληλέγγυοι και χρήσιμοι ηλίθιοι φιλελέφτ σαν τον δικηγοράκο, μπάζουν τον Μεσαίωνα στην Ευρώπη από την πίσω πόρτα καθιερώνοντας βήμα προς βήμα ένα αντεστραμμένο δικαιικό σύστημα. Κατοχύρωσαν ήδη τα νομικά εκτρώματα στην ποσόστωση των υποψηφίων, στη δήθεν συνεπιμέλεια, στη “βία και παρενόχληση”, στα επιδόματα των “ευάλωτων”, στην ανοχή της παραβατικότητας των λαθροεισβολέων, στην, άτυπη μεν ουσιαστική δε, αναγνώριση της σαρίας ως παράλληλου νομικού συστήματος, και τώρα οι απόστολοι του ευρωπαϊκού και εθνικού μαρασμού χρησιμοποιούν τον όρο “γυναικοκτονία” για να καταλύσουν θεμελιώδεις αρχές της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, καθιερώνοντας τον ρατσισμό, ως δικαιωματισμό των “μειονεκτούντων”!
Θα ήταν για λύπηση οι καραγκιόζηδες της συνομοταξίας του δικηγοράκου, όπως είναι για λύπηση τα νομικούλια τους, αν δεν ήταν επικίνδυνοι. Δεν θα τους περάσει.
...

Δεν υπάρχουν σχόλια: