Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Συλλήψεις για την ανθρωποκτονία στα Χανιά

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Μαΐου 2011, 13:52
Στην Κίσσαμο Χανίων συνελήφθησαν σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων, 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράν, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, και μια Ελληνίδα 46 χρόνων, που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, «χθες το βράδυ, βρέθηκε νεκρός μέσα σε μάντρα οικοδομικών υλικών στην Κίσσαμο Χανίων, ένας άνδρας νεαρής ηλικίας, αραβικής καταγωγής. Στο σημείο μετέβησαν αμέσως αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, όπου, από την εξέταση της σκηνής του θανάτου και των ευρημάτων της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έγκλημα, καθώς το θύμα έφερε τραύματα στο σώμα του από αιχμηρό αντικείμενο».

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Χανίων, Παντελή Μουρτζανό, «δράστης είναι ο 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που είχε με τον παθόντα, τον χτύπησε στον λαιμό και στη θωρακική χώρα με μαχαίρι».

Επίσης, συνελήφθη η 46χρονη Ελληνίδα διότι, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας και προανάκρισης, έκρυβε την παρουσία του 24χρονου στο τόπο του εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια: