Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Απαγόρευσαν τα ταξί του «taxibeat» στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας

Επι ποδός η τροχαία για να συλλάβει τους παραβάτες «σταρταπάκηδες

Σαφάρι με μπλόκα σε όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης έχει εξαπολύσει από το πρωί η τροχαία προκειμένου να καθαρίσει μια και καλή τους δρόμους από όσους επιμένουν να βρίσκουν πελάτες μέσω εφαρμογών στο κινητό και να τους παραδώσει ξανά ελεύθερους στον πρόεδρο του ΣΑΤΑ Θύμιο Λυμπερόπουλο και στους πατροπαράδοτους τρόπους αναζήτησης ταξί μέσω της κραυγής προορισμού με ταυτόχρονη έξοδο στη μεσαία λωρίδα.


«Αυτά τα «μηχανήματα του διαβόλου, τα κινητά, μέσω των φλώρικων εφαρμογών τους μας κάνουν να χάσουμε την ταυτότητά μας εν ονόματι της δήθεν σύγχρονης επιχειρηματικότητας και αποτελούν ένα σχέδιο κατά του Ελληνισμού», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση το υπουργείο Μεταφορών, ενώ ο Χρήστος Σπίρτζης, όταν ρωτήθηκε σχετικά ανέφερε: «Στα τσακίδια Beat. Να μην στεριώσεις πουθενά».
Σε έντονους τόνους ήταν και η ανακοίνωση του Θύμιου Λυμπερόπουλου: «Αυτές οι εφαρμογές της φιλελέδικης επιχειρηματικότητας επιτρέπουν στους πελάτες να αξιολογούν τις υπηρεσίες του οδηγού», ανέφερε αγανακτισμένος. «Δηλαδή παραβιάζει τα κεκτημένα του κλάδου όπως οι διπλομισθώσεις και η μετάδοση γνώσης μέσω της ψιλοκουβέντας». Και ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ κατέληξε: «Σιγά μη μας υποχρεώσουν οι μενουμευρώπηδες να πλενόμαστε κιόλας. Αυτά εκεί που ξέρουν, όχι εδώ, στην Ελλάδα. Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα χυθεί αίμα, σας το λέω...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: