Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Τώρα πλέον οι νεκροί από μαγκάλια, οι νεκροί λαθρομετανάστες και οι αυτοκτονίες δεν έχουν σημασία!!! Οι αντιμνημονιάκοι φασίστες τα καταπίνουν αμάσητα!!! 

---------------------------------------------------------------------

Τραγωδία στη Ρόδο: Ένας νεκρός από αναθυμιάσεις που προήλθαν από μαγκάλι

Ένας άνθρωπος, ξένος υπήκοος, έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή του στη Ρόδο λόγω αναθυμιάσεων που προήλθαν από αυτοσχέδιο μαγκάλι.

Νεκρός στον καταυλισμό της Μόριας




Ο άτυχος άνδρας έμενε μαζί με δύο συμπατριώτες του σε παλαιά οικία στη συνοικία των Αγίων Αναργύρων στην οποία δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα. Ως εκ τούτου άναψαν αυτοσχέδιο μαγκάλι για να ζεσταθούν. Οι δύο άλλοι άνδρες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου από διασώστες του ΕΚΑΒ.


Νεκρός εντοπίστηκε στον καταυλισμό της Μόριας ένας 24χρονος αιτών άσυλο από το Καμερούν. Ο 24χρονος, ο οποίος βρέθηκε από φίλους του με τους οποίους έμενε μαζί περί τις 02.00 μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Τα αίτια του θανάτου του 24χρονου διερευνώνται από τον ιατροδικαστή.



Σοκ στην Ακρόπολη: Άντρας έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος

04-01-2018
Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι στην Ακρόπολη. Ειδικότερα, στις 15.15, ένας άνδρας έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 20 μέτρων και σκοτώθηκε. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άντρα περίπου 40 ετών. Επιτόπου έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και το ΕΚΑΒ. 

Οι έως τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

«Στις 15:10 περίπου ένας άντρας περίπου 45 χρόνων καθισμένος με τα πόδια προς τα έξω πήδηξε ξαφνικά στο κενό. Η αρχαιοφύλακας δεν πρόλαβε να τον σταματήσει. Είναι νεκρός. Στο σημείο επιχειρεί η πυροσβεστική υπηρεσία και το ΕΚΑΒ. Μέχρι πριν από είκοσι λεπτά δεν τα είχαν καταφέρει», δήλωσε στο protothema.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φύλαξης Αρχαιοτήτων, Ιωάννης Μαυρικόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: