Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Δεξιός Ιδεολογικός Αγώνας

 προς

Οφειλομένη Απάντηση στο Άρθρο ενός Υμνητή του Σφαγέα Ελλήνων!

[
Καιρός πιά οι Υμνητές κομμουνιστών σφαγέων του 1943-49 να κατέβουν από το βάθρο τους]

Γράφει ο κ. Χαριτόπουλος: «Μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας, πάνω από 100.000 ΕΑΜίτες και ΕΛΑΣίτες εξομοιώθηκαν με τους δολοφόνους της κομματικής OΠΛΑ, κυνηγήθηκαν, βασανίστηκαν, φυλακίστηκαν και δολοφονήθηκαν».

Απάντηση. Ο λόγος που εξομοιώθηκαν από τον λαό οι ΕΛΑΣίτες ήταν απλός. Εκτός Αττικής, που γενικά υπήρχε διαχωρισμός μεταξύ ΟΠΛΑ και ΕΛΑΣ, στην υπόλοιπη Ελλάδα ΕΛΑΣίτες γίνονταν σφαγείς της ΟΠΛΑ όταν τους χρειάζονταν.
Ας μιλήσω για την Πελοπόννησο, όπου ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ σφαγείς –στον Φενεό, στη Στιμάγκα, στους Μολάους, στον Αχλαδόκαμπο, στην Καλαμάτα, στον Μελιγαλά, στον Πύργο, στο Βαλτέτσι, στον Μυστρά, στους Γαργαλιάνους, στην Πύλο- για να αναφερθώ μόνο στους τόπους των μαζικών σφαγών, δεν ήταν αντάρτες του ΕΛΑΣ είτε κατά την εκτέλεση των ειδεχθών πράξεων, νωρίτερα ή αργότερα! Πως λοιπόν να μην τους εξομοιώσει ο λαός;

Όσο για τους ΕΑΜίτες, οι απλοί ΕΑΜίτες ΠΟΤΕ δεν εξομοιώθηκαν με δολοφόνους, ΜΟΝΟ αυτοί που είχαν συμμετάσχει σε Επιτροπές και είχαν αποφασίσει για τη σφαγή αθώων «αντιδραστικών» και το πλιάτσικο της περιουσίας τους!

Συμπέρασμα: Είναι καιρό να αναγνωρίσετε τα χιλιάδες εγκλήματα του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΟΠΛΑ κατά την Κόκκινη Τρομοκρατία του 1943-44, και να σταματήσετε να ομιλείτε για κυνήγι αθώων με τη Λευκή Τρομοκρατία!

Γράφει ο Χαριτόπουλος: «Ακόμα και τη δεκαετία του ’60, οι ελληνικές φυλακές ήταν γεμάτες με εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες που το μόνο τους έγκλημα ήταν ότι είχαν πολεμήσει τους Γερμανούς» (Mazower).
Απάντηση (και στον Mazower): Κανείς που πολέμησε μόνο τους Γερμανούς δεν πήγε φυλακή! Φυλακή πήγαν αντάρτες του ΕΛΑΣ για ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εναντίον Ελλήνων. Και δυστυχώς αθωώθηκαν πολλοί εγκληματίες (μερικοί με το αιτιολογικό της ΒΛΑΚΕΙΑΣ!) χωρίς να δείξουν μεταμέλεια, ή δεν δικάστηκαν ποτέ.
Δεν ήταν εκατοντάδες πρώην ΕΛΑΣίτες μετά το 1960 έως το 1964 στις φυλακές. Ίσως ήταν λίγες δεκάδες, και αυτοί ήταν καταδικασμένοι ΠΟΛΛΑΚΙΣ εις θάνατον φυσικοί αυτουργοί εγκλημάτων, των οποίων η ποινή είχε μετατραπεί σε ισόβια, και οι οποίοι αρνούντο να ζητήσουν χάρη για να αποφυλακιστούν!

Κάποιοι ακόμη κρατούμενοι μετά το 1960 σχετίζονταν με εγκλήματα κατά την Προδοτική Ανταρσία του 1946-49 για παραχώριση της Μακεδονίας στους Σλάβους, ΟΧΙ με απλή συμμετοχή στον ΕΛΑΣ ή στον λεγόμενο ΔΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: