Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Κομμουνιστική Προπαγάνδα

 

31-08-2020

Με δικά σου λεφτά, σπέρνουν παντού μνημεία μίσους! Με ποιο μήνυμα; Ακούστε τους: "Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι ότι ο λαός είναι παντοδύναμος αν οργανωθεί κι αν αποφασίσει να διεκδικήσει την εξουσία. Οποιοσδήποτε συμβιβασμός με την υπάρχουσα κατάσταση δεν οδηγεί πουθενά. Για τους εργαζόμενους δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την οργάνωση και την πάλη για την ανατροπή του κεφαλαίου. Τάδε έφη Γόντικας της Κ.Ε. του ΚΚΕ. Ενωτικό μήνυμα εθνικής συμφιλίωσης, ε;





31-08-2020
Μνημείο (ΜΝΗΜΕΙΟ 3ΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΔΣΕ)
για όσους θέλησαν να επιβάλουν στη χώρα σταλινική δικτατορία και να την μετατρέψουν σε σοβιετικό προτεκτοράτο σφάζοντας τους υπόλοιπους Έλληνες! Πάμε καλά; Να φτιάξει και η αστυνομία έναν αδριάντα του Πάσσαρη τότε.

31-082020
Κουτσούμπας με προτάσεις εθνικής ομοψυχίας, στα αποκαλυπτήρια άλλου μνημείου των κομμουνιστών στη Φλώρινα:
“Κανένας αγώνας του εργατικού - λαϊκού κινήματος και των κομμουνιστών δεν πήγε χαμένος και καμιά θυσία δεν είναι μάταιη. Αυτό διδάσκει η ιστορία των λαών και του επαναστατικού κινήματος. Μέσα από τις μικρές και μεγάλες νίκες, τις οδυνηρές ήττες και τα προσωρινά πισωγυρίσματα, το επαναστατικό κίνημα της εργατικής τάξης διδάσκεται, ανασυντάσσεται και προχωρά, γίνεται πιο ικανό και ισχυρό στην πάλη για την ανατροπή του καπιταλισμού και με περισσότερη ορμή εφορμά για τη νίκη των λαών, το σοσιαλισμό.
Οι δύο εντελώς αντίθετοι και εχθρικοί κόσμοι που αναμετρήθηκαν τότε, παραμένουν το ίδιο εχθρικοί και ασυμφιλίωτοι και σήμερα.”


Δεν υπάρχουν σχόλια: