Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

 ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. ΜΠΟΥΓΑΣ (Ioannis Bougas) - Ιστορία 1940-1949




Κτηνωδία Ισπανών κομμουνιστών.σε όλο τον κόσμο οι ίδιοι είναι.κτηνωδεις.


Συνοπτικά.εγιναν το 1936 στην ισπανια εκλογές τις οποιες κερδισε το λεγόμενο λαϊκό μετωπο.αλλα επί της ουσίας έκαναν κουμάντο οι κομμουνιστες και εφάρμοσαν κομμουνιστικο πρόγραμμα.ητοι:δήμευση περιουσιων καταστροφή εκκλησιών και μοναστηριων δολοφονίες ιερωμενων δολοφονίες...αντιδραστικων επιβολή πολιτικής κηδείας κτλ.
Η δε πασιοναρια( άλλη μεγαιρα αυτη) απείλησε μέσα στην βουλή τον αρχηγό της αντιπολίτευσεως Κάλβο σοτελο《αυτη ειναι η τελευταια σου ομιλια》.το ίδιο βράδυ ο υπόκοσμος του λαϊκού μετώπου τον δολοφόνησε!!(σήμ:.ολοι στην Ελλάδα θυμουνται την δολοφονία του βουλευτη ματεοτι στην Ιταλία επί Μουσολίνι αλλά ουδείς την δολοφονία του Κάλβο σοτελο)
Τέλος πάντων.ετσι οι Ισπανοί πατριώτες με επικεφαλής τον Φράνκο εξεγερθησαν και ξεκίνησε ο εμφύλιος που ούτως ή άλλως μέχρι τότε ήταν μονομερης.μονο οι κομμουνιστες αναρχικοί κτλ δολοφονούσαν
Και κάτι ακόμα. Οι εθνικιστες σκότωσαν τον αριστερο ποιητή Γκαρθία Λόρκα και κάτι τρέχει.αυτον τον σκότωσαν για αντίποινα διότι οι κομμουνιστες σκότωσαν δύο άλλους εθνικιστές ποιητές βραβευμενους αν θυμάμαι καλά με νόμπελ!
Το απόσπασμα που βάζω είναι από την πολιορκία του Αλκαζάρ όπου 10.000 κόκκινοι πολιορκούσαν επί 70 μερες 1800 αξιωματικούς του Αλκαζάρ αλλά αυτοί άντεξαν.
Σε μικρογραφία είχαμε στην Ελλάδα την γνωστή εποποιία του Μακρυγιάννη στα δεκεμβριανα όπου 10000 πλιατσικολογοι το πολιορκούσαν επί 15 μέρες το υπερασπιζοταν 600 άντρες και δεν κατόρθωσαν να το καταλάβουν.
Δεν θα βρείτε πουθενά τέτοιες εποποιίες από κομμουνιστες καθοτι το μυαλο τους είναι μόνο στα εγκληματα.
Πρέπει να προσθέσω ότι οι κομμουνιστες με επικεφαλής έναν θηριώδη καπετάνιο τον Ελ καμπεσινο έκλεψαν όλο το χρυσό της Ισπανίας και τον πήγαν στην σοβιετικής Ένωση.
Οι δε πράκτορες της Μόσχας έλυναν και έδιναν τότε στην Ισπανία.ο δε αρχιδολοφονος της νικαβιντε Αλεξάντερ ορλωφ την κοπανήσε από την Ισπανία και έβγαλε μάλιστα και βιβλίο το οποίο το έχω.







Δεν υπάρχουν σχόλια: