Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ένα ζευγάρι αστυνομικών στο σπίτι του στην συμβολή της Λ.ΝΑΤΟ με την οδό Μιχαήλ Δελίση στην Κερατέα.

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες ξανά στην περιοχή της Κερατέας
Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι έριξαν βόμβες μολότοφ στο σπίτι του ζεύγους, το οποίο εκείνη την στιγμή βρισκόταν μέσα μαζί με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του.
Από την επίθεση προκλήθηκε πυρκαγιά με συνέπεια να καταστραφούν τρία οχήματα, που ήταν σταθμευμένα έξω από την κατοικία των αστυνομικών. Δεν έγινε αναφορά για τραυματισμούς
Η φωτιά κατασβέσθηκε τελικά από την Πυροσβεστική, ενώ δύο από τα Ι.Χ. που κάηκαν ανήκαν στους αστυνομικούς και το τρίτο σε φιλικό τους πρόσωπο.

Οσον αφορά το ζεύγος των αστυνομικών, ο σύζυγος φέρει το βαθμό του Αστυνόμου Α' και είναι διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Γλυκών Νερών, ενώ η γυναίκα υπηρετεί στη Διεύθυνση Διαβατηρίων της Κερατέας. Το ζευγάρι διαμένει στη συγκεκριμένη οικία από το 1994.
Νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης σοβαρά επεισόδια είχαν μετατρέψει για μια ακόμα φορά σε εμπόλεμη ζώνη την περιοχή της Κερατέας.
Αρκετοί τραυματισμοί, αλλά και λιποθυμικά επεισόδια λόγω της χρήσης χημικών και δακρυγόνων, ήταν ο απολογισμός των συγκρούσεων που ξέσπασαν όταν συγκεντρωμένα άτομα επιτέθηκαν με πέτρες καδρόνια και βόμβες μολότοφ στα συνεργεία αποκατάστασης του οδοστρώματος και στις αστυνομικές δυνάμεις που τα συνόδευαν, παρουσία εισαγγελέα, προκειμένου να αρχίσουν τις εργασίες επιδιόρθωσης των καταστροφών επί της λεωφόρου Λαυρίου, στο ύψος της Κερατέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: