Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

«Ξύλο» στο Εργατικό Κέντρο Βόλου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011, 09:18
Σε... ρινγκ μετατράπηκε χθες το μεσημέρι η αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Βόλου, όπου διεξάγονταν οι εκλογές του Συνδέσμου Εμποροϋπαλλήλων Βόλου και Ν. Ιωνίας.

Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ ήρθαν στα χέρια με στελέχη της διοίκησης του Ε.Κ.Β. και μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου Εμποροϋπαλλήλων και απαιτήθηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν στελέχη του ΠΑΜΕ επιχείρησαν να εμποδίσουν σε μέλη του Συνδέσμου Εμποροϋπαλλήλων να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, καταγγέλλοντας ότι η προκήρυξη των εκλογών στερείται ηθικής και νομικής υπόστασης, και πιάστηκαν στα χέρια με μέλη του Συνδέσμου και στελέχη της διοίκησης του Ε.Κ.Β., που προσπάθησαν να τους απωθήσουν. Στη θέα των επεισοδίων, ο γραμματέας του Ε.Κ.Β., Δημήτρης Βασιλείου, κατήγγειλε στην αστυνομία την παρεμπόδιση των εκλογών και η αστυνομική επέμβαση ήταν άμεση, αν και περιορίστηκε σε συστάσεις.

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Εμποροϋπαλλήλων στον τοπικό Τύπο για τη διεξαγωγή διήμερης εκλογικής διαδικασίας, χθες και σήμερα για την ανάδειξη της νέας διοίκησης, φαίνεται ότι αποτέλεσε «κόκκινο πανί» για συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ Μαγνησίας.

Όπως υποστήριξαν τα στελέχη του ΠΑΜΕ, Γ. Ρούσσας και Κ. Στεργίου, η προκήρυξη των εκλογών στερείται ηθικής και νομικής υπόστασης και έγινε σκόπιμα εν κρυπτώ, προκειμένου να αλλοιωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα, για να μην αλλάξουν οι συσχετισμοί δυνάμεων στη σύνθεση του Ε.Κ.Β..

Πηγή:thessnews
Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: