Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ένας εκ των δραστών του αιματηρού περιστατικού

Κατά τη διάρκεια ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στα Ίσθμια Κορινθίας, με θύμα μια 25χρονη ξενοδοχοϋπάλληλο, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός εκ των δραστών.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, πρόκειται για έναν από τους κακοποιούς που δραπέτευσαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, 23 Μαρτίου, από το Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρικάλων.

Συγκεκριμένα αφορά τον 34χρονο μακελάρη του Βύρωνα, τον άκρως επικίνδυνο κακοποιό, αλβανικής καταγωγής, Μαριάν Κόλα ο οποίος, σύμφωνα με πηγές, προδώθηκε από ένα αποτύπωμα του που βρέθηκε στη ταβέρνα της εθνικής οδού.

Ο 34χρονος κακοποιός, που βρισκόταν έγκλειστος στις φυλακές Τρικάλων, μεταξύ άλλων κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών, παράνομη οπλοκατοχή και ληστεία κατά συρροή, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και για τη δολοφονία του 25χρονου βιοπαλαιστή στον Βύρωνα κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με άντρες της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στον Σολομό Κορινθίας το κλεμμένο τζιπ μάρκας Subaru Forester με το οποίο είχαν διαφύγει. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών συνεχίζονται.


Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: