Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

«Άναψαν τα αίματα» κατά την διάρκεια της συζήτησης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής με πρωταγωνιστές τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο. Όλα άρχισαν όταν ο προεδρεύων της συνεδρίασης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος ζήτησε από τον βουλευτή της ΝΔ να ολοκληρώσει την τοποθέτηση του. Κίνηση η οποία άναψε το φιτίλι του καυγά...
«Θα με αφήσετε να ολοκληρώσω ή θα μου πετάξετε καμία μολότοφ;», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Δεν είναι εδώ η δική σας παιδική χαρά. Όλοι από την ΝΔ έχουν κρατήσει στάση και ήθος που βοηθά την διαδικασία. Από εκεί και πέρα με την είσοδό σας δημιουργείτε κλίμα», απάντησε ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος. «Ομπρέλα»... υπεράσπισης στον «γαλάζιο» βουλευτή έδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος λέγοντας προς τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης: «Τώρα δημιουργείτε εσείς κλίμα... Είναι φράσεις αυτές που είπατε περί παιδικής χαράς;».
Στην συνέχεια, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος ανέφερε πως κατά την διάρκεια της χθεσινής θυελλώδους συνεδρίασης ο Άδωνις Γεωργιάδης τον είχε αποκαλέσει «τρομοκράτη» ενώ στην σημερινή συνεδρίαση του είπε ότι θα του πετάξει μολότοφ, ζητώντας από τον Άδωνι Γεωργιάδη να ανακαλέσει. «Εσείς είπατε ότι εδώ είναι η παιδική μου χαρά και άρα είναι λίγο αντιφατικό να μου ζητάτε να ανακαλέσω. Είναι γνωστές οι απόψεις σας υπέρ του αντιεξουσιαστικού χώρου και των τρομοκρατών, άρα τι να ανακαλέσω; Πριν από 5 ημέρες κατηγορούσε τον Πανούση που μπήκε στην πρυτανεία. Βρίσκομαι εδώ από το πρώτο λεπτό άρα δεν μπορεί να χάλασε μια διαδικασία που πήγαινε καλά καθώς είμαι από την αρχή και άρα συνέβαλα και εγώ στο να πάει καλά», υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι «έχει δίκιο ο Πανούσης που αναρωτήθηκε ποιοι σας ψηφίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: