Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ελλάς Ευρώπη Δημοκρατία!!!

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη»

«Μένουμε Ευρώπη» είναι το σύνθημα της συγκέντρωσης που ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Συντάγματος. Η κινητοποίηση διοργανώθηκε μέσω της ομότιτλης σελίδας στο Facebook. Περισσότεροι από 3.000 πολίτες έδωσαν το παρών στη συγκέντρωση, διαμαρτυρόμενοι για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «η συγκέντρωση στόχο έχει να καταθέσει την αγωνία και διαμαρτυρία μίας μεγάλης μερίδας πολιτών, για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης. Αγωνία για την κατάληξη και διαμαρτυρία για την αποσπασματική και ελλιπή ενημέρωση».

«Στόχος μας επίσης είναι να διατρανώσουμε την προσήλωσή μας στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την προστασία των κατακτήσεων δύο γενεών. Η συγκέντρωση καλείται διαδικτυακά, από μικρή ομάδα πρωτοβουλίας. Η πρόσκληση απευθύνεται προς όλους τους πολίτες του Λεκανοπεδίου. Περιμένουμε όλους, χωρίς πανό, χωρίς σημαίες, χωρίς συνθήματα, ειρηνικά να γεμίσουν το Σύνταγμα. Προτείνουμε όπλο μας να είναι μια σφυρίχτρα – να αφυπνισθούν, έστω και συμβολικά, οι συμπολίτες μας» τονίζουν.











Δεν υπάρχουν σχόλια: