Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Μοιραίοι και επικίνδυνοι!

Αφού στις Γένοβες, στις Βίλες Αμαλίες και στα μπάχαλα είναι το στοιχείο σας. Τι τα θέλατε τα Eurogroups;
Δεν ξέρω αν θα φέρουν συμφωνία. Ετσι που χάνεται ο δυσοίωνος πήχης των μέτρων στα σύννεφα δεν μας βλέπω καλά. Θα τα σπάσουν και θα μας μείνουν τα 8 δισ. και δεν θα ξέρουμε τι να τα κάνουμε. Θα το ρίξουμε στην dolce vita και θα γίνουμε παλιοχαρακτήρες. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι τέτοια νούμερα δεν μαζεύονται, ακόμη κι αν αναθέσεις να τα εισπράττει η Ζωζώ η Αυταρχική, μπουκάροντας στα σπίτια κι αδειάζοντας τσέπες μεσοστρατίς. Και θυμηθείτε το. Με αυτήν και κάτι άλλους Κολωνακιώτες ψιλομπολσεβίκους θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Διότι η φασιστοειδής απόφυση του ΣΥΡΙΖΑ έχει σπάσει και γεμίζει δηλητήριο μίσους και τοξίνες όλο τον δημόσιο βίο, όλη την κοινωνία.

Εχουν μεσοτοιχία το περιθώριο, με το οποίο συνδιαλέγονται και ακκίζονται σαν φιλαράκια. Τους χρησιμοποιούν για «παρεμβάσεις» σωφρονιστικού χαρακτήρα προς τους αντιφρονούντες. Ως γνωστόν, στην Ελλάδα, εκτός από το χαρτί και τα μέταλλα, ανακυκλώνονται και οι κομμουνιστές. Κι ως επίσης γνωστόν, μετά την ανακύκλωση βγαίνει δεύτερο πράγμα. Αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αφού στις Γένοβες, στις Βίλες Αμαλίες και στα μπάχαλα είναι το στοιχείο σας. Τι τα θέλατε τα Eurogroups; Κι όσο σκιτζήδες αποδεικνύονται στην οικονομία και τη διπλωματία τόσο εργώδεις είναι στο κακό, βλάπτοντας και στα υπόλοιπα την πατρίδα. Διότι δεν θα φέρουν μόνο τη χειρότερη υποταγή, είτε με επαχθέστερη συμφωνία είτε με ρήξη και Κούγκι, γινόμενοι έτσι ακούσιοι Κούισλιγκ. 


Αποδεικνύονται επικίνδυνοι και τόσο ολοκληρωτικοί στη διαχείριση του δημόσιου λόγου, που θα το πληρώσει η χώρα. Ενα μεγάλο κομμάτι της συριζαίικης νομενκλατούρας της πλάκας είναι απλά ροζ φασίστες, που, σε αντίθεση με τους αυθεντικούς φασίστες, δεν πιστεύουν στο έθνος. Πιστεύουν όμως στη βία, στοχοποιούν τους αντιπάλους τους. Εχουν ολόκληρο μηχανισμό προπαγάνδας, απειλών. Τα βάζουν ακόμη και με σκιτσογράφους! Μπορεί να μην ξυρίζουν τα κεφάλια τους, να μη φοράνε άρβυλα, αλλά τόσο αυτοί, τρολ, προπαγανδιστές, συγκεκριμένοι βουλευτές, στελέχη, όσο και ο όμορος εντεταλμένος χώρος του περιθωρίου είναι παρενδυτικοί φασίστες, που, αν αποκτήσουν παραπάνω δύναμη, τότε θα δούμε όλα τα πολιτικά, τα ιστορικά και τα προσωπικά συμπλέγματά τους να γίνονται πολιτικές αποφάσεις.

Αν δεν το έχετε καταλάβει, αδέρφια, δεν μπορούν και δεν κάνουν τίποτε τελικά για το χρέος, για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση, αλλά θα νομιμοποιήσουν όσες χιλιάδες περισσότερους μετανάστες μπορούν και θα δώσουν ελληνικές ταυτότητες, ώστε να αντικαταστήσουν τα κορόιδα που τους ψηφίσαν κι εξαπατήθηκαν με άλλα, εισαγόμενα. Αναφέρομαι φυσικά στον νόμο για την ιθαγένεια. Κάτι τέτοια αποκαλύπτουν τις αληθινές διαχωριστικές γραμμές. Η ιδιότητα του Ελληνα πολίτη δεν μπορεί να απονέμεται με αυτοματισμούς, αδιαφορώντας για την ενσωμάτωση, την πίστη σε αυτήν την πατρίδα. Εμείς δεν είμαστε χώρα που δημιουργήθηκε από μετανάστες, όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αυστραλία. Η εθνική ομοιογένειά μας είναι πλεονέκτημα κι όχι μειονέκτημα. Τα κριτήρια, επομένως, πρέπει να είναι ατομικά και αφού έχεις περάσει από μηχανισμούς αφομοίωσης στον εθνικό κορμό. Ελληνας και γεννιέσαι και γίνεσαι. Αλλά, αν δεν γεννήθηκες, πρέπει να γίνεις, να το αποδείξεις, να το αγαπήσεις κι είσαι καλοδεχούμενος απ' όπου κι αν είσαι. Αυτό πρέπει να κάνει το κράτος κι όχι να εισάγει και να φτιάχνει μειονότητες. Εδώ όμως έχουμε την πρωτοτυπία να έχουμε δρώντες μηχανισμούς στην Παιδεία, παντού, που θέλουν να αφελληνίσουν τα Ελληνοπούλα, άρα ποιους να αφομοιώσουν; Εδώ φαίνονται, λοιπόν, οι διαφορές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τα βρήκε με τα ρέστα από ΠΑΣΟΚ και, φυσικά, με τον Σταύρο, που έχω απορία σε τι γλώσσα μιλάνε με τον Σουλτς και τον Γιούνκερ, όταν τηλεφωνιούνται για κοζερί; Διότι ο Σταύρακας νούκου γκέγκε. Στην ιθαγένεια, λοιπόν, αγαπήθηκαν ο Αλέξης, ο Σταύρος και η Φώφη. Οπως θα αγαπηθούν στο νέο «Σχέδιο Ανάν» ή στις αγκαλιές με τους παλιούς συνεργάτες του Χίμλερ, το VMRO των Σκοπιανών σοβινιστών. Μόνο ο Κοτζιάς δεν είδε τον σωβινισμό τους. Εκεί θα τα βρουν μεταξύ τους Κολωνακιώτες νεομπολσεβίκοι, το ελάχιστο ΠΑΣΟΚ και μπακακάκια του Σταύρου. Εδώ είναι ο ρόλος μιας λαϊκής, συντηρητικής εκεί όπου πρέπει και ριζοσπαστικής εκεί όπου πρέπει Δεξιάς, που θα ενώσει πάλι δυνάμεις και από το αληθινό κέντρο της Ιστορίας και από τις παρυφές της Αριστεράς, όπου υπάρχουν άνθρωποι που και την πατρίδα αγαπάνε και δυο δράμια μυαλό έχουν. Τα πράγματα θα χειροτερέψουν κι άλλο.

Ο αυταρχισμός της κυβερνώσας Αριστεράς θα εκτραχύνεται όλο και περισσότερο. Διότι, ως αυθεντικοί ολοκληρωτικοί και περιθωριακοί, λούμπεν στη νοοτροπία τους, πιστεύουν ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια κι όλοι οι άλλοι είναι εχθροί ή -στην καλύτερη περίπτωση- χρήσιμοι ηλίθιοι. Δείτε πώς κατηγοριοποιούν οποιονδήποτε διαφωνεί, τολμά να τους σατιρίσει ή ακόμη και να... σκιτσάρει χιουμοριστικά μια διαφορετική άποψη. Δεν υβρίζουν και συκοφαντούν απλά τους αντιπάλους ή τους κριτικά σκεπτόμενους, δεν αρκούνται στη στοχοποίηση, υποδεικνύουν κιόλας στόχους στις περιθωριακές συμμορίες.

Επιχειρούν να αφαιρέσουν από τους αντιπάλους την ανθρώπινη ιδιότητα, εμφανίζοντάς τους ως τάχα διεστραμμένα τέρατα στην υπηρεσία μιας νέας κατοχής και ξένων δυνάμεων. Συχνές δε οι ζωολογικού τύπου αναφορές και οι ευχές «ψόφος» και άλλα πολύ μερακλαντάν προοδευτικά. Κι επειδή αναφέρθηκα στους χρήσιμους ηλιθίους των ψιλομπολσεβίκων, ακομβίωτε στρατάρχα μου, Ανεξάρτητε Ελληνά μου, δεν προβλέπεται κοτζάμ στρατάρχης να εκτελεί καθήκοντα θαλαμοφύλακα νέου Μνημονίου ούτε τσιλιαδόρου της χρεοκοπίας και της μαζικής εισαγωγής και νομιμοποίησης μουσαφιραίων...
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
*Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: