Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Τώρα ενόχλησαν τον ΣΥΡΙΖΑ οι Αντισυγκεντρώσεις των ακροαριστερών αναρχοφασιστών του Αριστερού Παρακράτους!

Για δεκάδες αντισυγκεντρώσεις που κάνουν οι αναρχοφασίστες εναντίων άλλων χώρων τόσα χρόνια δεν έχουν πει κουβέντα!

--------------------------------------------------------------------------

ΣΥΡΙΖΑ: Αυταρχική ενέργεια η κατάληψη με στόχο τη ματαίωση ομιλίας του Βούτση

Αναβλήθηκε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου επρόκειτο να μιλήσει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μετά από κατάληψη ομάδας ατόμων στον πολυχώρο Σπούτνικ στο Μεταξουργείο, το βράδυ της Δευτέρας.


Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση, με σκοπό τη ματαίωση της εκδήλωσης, έγινε μέσω ιστοστελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «αυταρχική ενέργεια», βαθιά «εξουσιαστική και αντιδημοκρατική», που θυμίζει άλλες εποχές.



«Η σημερινή κατάληψη σε χώρο του ΣΥΡΙΖΑ όπου ήταν προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση, με σκοπό τη ματαίωσή της, είναι μια πράξη που δεν έχει καμιά σχέση με λαϊκές, κοινωνικές διεκδικήσεις και τη δημοκρατική παράδοση των αγώνων.  Αποτελεί μια αυταρχική ενέργεια που επικαλείται δήθεν την εναντίωση στην εξουσία, ενώ είναι βαθιά εξουσιαστική και αντιδημοκρατική», σημειώνει με ανακοίνωση η Κουμουνδούρου.

Πρόσθεσε ότι «η πρακτική των αντισυγκεντρώσεων και της παρεμπόδισης κομματικών εκδηλώσεων, θυμίζει άλλες εποχές και παραπέμπει σε λογικές και πρακτικές καταστολής».  

«Για την αποφυγή περαιτέρω εντάσεων και ενδεχομένων επεισοδίων, λάβαμε την απόφαση για αναβολή της εκδήλωσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του δεν θα σταματήσουν να παρεμβαίνουν και να συζητάνε με την κοινωνία, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες και τις ανησυχίες των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων», κατέληξε η Κουμουνδούρου.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/364042/suriza-autarhiki-energeia-i-katalipsi-horou-me-stoho-ti-mataiosi-ekdilosis-me-omiliti-ton-voutsi/#ixzz53itoDXq8
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: