Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Οι ακροαριστεροί σταλινοφασίστες βρίζουν, χτυπούν, τραμπουκίζουν ακόμα και με καδρόνια εναντίων αστυνομικών (ουσιαστικά ανυπεράσπιστων)... και μετά διαμαρτύρονται για τη χρήση δακρυγόνων! Αυτή η ελληνική αθλιότητα είναι μοναδική στον κόσμο! Οι νεοσταλινιστές, όμως, συνεχίζουν με αυτό τον τρόπο να κάνουν την προπαγάνδα τους! Είναι τέτοιο, πλέον, το θράσος των σταλινοφασιστών που αναρτούν τα βίντεο με τις εγκληματικές τους ενέργειες για να δείξουν πόσο "αγωνιστές" είναι!

-----------------------------------------------------------------------

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία για τον τραυματισμό 6 αστυνομικών στα επεισόδια για τους πλειστηριασμούς




Μετά τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια διαδήλωσης έξω από συμβολαιογραφείο για την αποτροπή πλειστηριασμών, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες για τους τραυματισμούς έξι αστυνομικών.

Στην Αθήνα, αντίθετα, σχετικά με τα αντίστοιχα βίαια γεγονότα έξω από συμβολαιογραφείο για τον ίδιο λόγο, ξεκινάει ΕΔΕ «για το γεγονός ότι οι αστυνομικοί των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών, με αποτέλεσμα δύο διαδηλωτές να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ μια γυναίκα τραυματίστηκε», όπως ανακοινώθηκε.

ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr/greece/article/8esaloniki-dikografia-gia-ton-travmatismo-6-astinomikon-sta-episodia-sto-simvoleografio

Δεν υπάρχουν σχόλια: