Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Μύδροι συνδικαλιστών αστυνομίας για τα μέτρα τάξης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

29-03-2019


Την έντονη δυσαρέσκεια των συνδικαλιστών αστυνομικών της Θεσσαλονίκης έχουν προκαλέσει τα «υπερβολικά» όπως τα χαρακτηρίζουν μέτρα τάξης, στο περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη. Όπως λένε χαρακτηριστικά, «Αποτελεί προσβολή και πρόκληση για τους πολίτες της πόλης όταν απασχολούνται τόσοι αστυνομικοί για ένα συνέδριο κόμματος».

Τα μέλη Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών, κατακεραυνώνουν την ηγεσία του κόμματος, υποστηρίζοντας πως «αμέτρητοι αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών ο ένας δίπλα στον άλλον, διμοιρίες διασκορπισμένες παντού στατικές δυνάμεις ανά 5 μέτρα ΟΠΚΕ ΔΙΑΣ…  Η ηγεσία, συνεχίζουν, ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για τα συνέδρια τα γήπεδα τις πορείες.

Τέλος, οι συνδικαλιστές δεν παραλείπουν να στείλουν μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, αναφέροντας πως, «μακάρι (η ηγεσία) να έδειχνε παρόμοιο ενδιαφέρον για την αστυνόμευση και τα προβλήματα των αστυνομικών» 

«Το γεγονός ότι όλες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χρειάζονται στρατιές αστυνομικών για να διοργανώσουν συνέδρια και ομιλίες αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι πολιτικές τους είναι αποτυχημένες και εναντίον του λαού της χώρας» σημειώνουν.

Aς σημειωθεί, ότι τον Ιανουάριο του 2015 η νέα τότε κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ είχε απομακρύνει πανηγυρικά τα σιδερένια κιγκλιδώματα μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην πλατεία Συντάγματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: