Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΣΑΚΗΣ ΜΟΥΜΤΖΗΣ
...
Κυρία Κυριακοπούλου,
πραγματικά πιστέψατε πως μπορεί στην κρατική τηλεόραση που λειτουργεί κάτω από το συγκεκριμένο πολιτικό πλαίσιο,
να εμφανισθούν οι Ράμφος, Πετρουλάκης, Καλύβας; ( κυρίως αυτός).
Θυμάμαι πως επί διακυβερνήσεως των ''φθαρμένων'' και των ''διεφθαρμένων'', παρήλασαν από την κρατική τηλεόραση, με υψηλότατες αμοιβές οι Κούλογλου, Βαξεβάνης, Λυριτζής, Αρβανίτης και άλλοι πολλοί.
Επί πλέον παρήλασαν οι μισοί καπετάνιοι του ΕΛΑΣ, ενώ δεν προβλήθηκε καμιά ταινία που θα προκαλούσε την αντίδραση της Αριστεράς.


Ετσι, για να κάνουμε συγκρίσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πράγματι είναι '' το πιο χειρότερο από το παλιό''.

... και ένα σχόλιο:
Διαμαρτύρεται με ανακοίνωσή της η δημοσιογράφος Εύη Κυριακοπούλου για το κόψιμο επτά τηλεοπτικών εκπομπών της που έχουν παραδοθεί και πληρωθεί από την κρατική τηλεόραση. Αφορούν συνεντεύξεις με προσωπικότητες μεταξύ των οποίων ο Στ. Καλύβας πολιτικός επιστήμων, πανεπιστημιακός στις Η.Π.Α. , ο Α. Πετρουλάκης γιατρός,σκιτσογράφος στην Καθημερινή και αρθρογράφος και ο Στ. Ράμφος, φιλόσοφος, γνωστοί και οι τρεις για την εμπερίστατη κριτική που ασκούν στις κυβερνητικές επιλογές. Και διερωτάται κανείς:
Σε ποια χώρα νομίζετε πως ζείτε κυρία μου; Εδώ σταματήσαν Ράδιο αρβύλα, Ό,τι νά´ναι, Ελληνοφρένεια και Ροντέο, που έφερναν και διψήφια νούμερα στα ιδιωτικά μαγαζιά (παίζεται το παιχνίδι με τις τηλεοπτικές άδειες εντός των προσεχών μηνών). Ριάλιτι και κατινιές μέχρι να βγει ξανά η συμμορία στις επερχόμενες εκλογές. Αλλιώς αν θέλεις εκπομπες λόγου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: