Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Αριστερά Πολιτικά Σκουπίδια

 26-11-2020

1)Συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα από φορείς και το ΠΑΜΕ


2) πρωτοβάθμια σωματεία στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοραή και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία έως την πλατεία Ομονοίας, όπου και διαλύθηκαν.
3) εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων των Ομοσπονδιών, Σωματείων και του ΕΚΑ, προχώρησαν σε συμβολική παρέμβαση στο Υπουργείο Εργασίας,
4) Επιπλέον συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι έξω από το Υπουργείο Υγείας από την ΠΟΕΔΗΝ και εργαζόμενους στην Υγεία.
5) Παράλληλα σωματεία, ομοσπονδίες κι ενώσεις στον χώρο του πολιτισμού πραγματοποίησαν μοτοπορεία που ξεκίνησε από το Πεδίον του Άρεως και κατέληξε στο Υπουργείο Υγείας ζητώντας ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
6) Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, εργαζόμενοι του επισιτισμού και του τουρισμού. Στο πλευρό των υγειονομικών βρίσκεται μεταξύ άλλων και το σωματείο Καλλιτεχνών.
7)Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από το ΠΑΜΕ και την ΕΝΙΘ στη Θεσσαλονίκη
8) συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της σημερινής πανελλαδικής απεργίας πραγματοποίησαν και εργαζόμενοι των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης στην πύλη του Ιπποκράτειου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: