Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Αλλοδαποί-Εγκληματικότητα

 Συμπλοκή μεταξύ ομάδων Αλβανών με έναν νεκρό στη Μύκονο

13 Ιουλίου 2021

Νεκρός έπειτα από συμπλοκή έπεσε ένας νεαρός άνδρας το βράδυ της Δευτέρας στη Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 23:00 το βράδυ, στην περιοχή Άγιος Φανούριος, σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων Αλβανών λόγω οικονομικών διαφορών.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αθήνα, 12 Ιουλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 62χρονη αλλοδαπή μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε απάτες μέσω τηλεφώνου

Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται -2- επιπλέον μέλη της οργάνωσης

Εξιχνιάστηκαν -11- περιπτώσεις απάτης με το συνολικό οικονομικό όφελος που αποκόμισε η οργάνωση να ανέρχεται στις -134.000- ευρώ


Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 8-7-2021 στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αχαρνών, 62χρονη αλλοδαπή μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε απάτες μέσω τηλεφώνου. Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται -2- επιπλέον μέλη της οργάνωσης.

Ειδικότερα αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για περίπτωση απάτης μέσω τηλεφώνου που βρισκόταν σε εξέλιξη στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, συνέλαβαν την 62χρονη σε καθορισμένο ραντεβού που είχε συμφωνήσει για να παραλάβει το χρηματικό ποσό των -30.000- ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: