Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Κομμουνιστική Τρομοκρατία

 (ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. ΜΠΟΥΓΑΣ) 

Ο ΛΕΝΙΝ ΔΙΔΑΞΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΝΥΚΟΚΥΡΑΙΩΝ, ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ!
Οι άνθρωποι του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΟΠΛΑ/ΚΚΕ, το 1943-44 δρούσαν σαν άριστοι μαθητές του Λένιν!
Υπάρχει μια επιστολή του Λένιν από την 11η Αυγούστου 1918 - δηλαδή ένα έτος μετά την επανάσταση και την ανάληψη της εξουσίας από τους μπολσεβίκους- προς την ηγεσία των κομουνιστών στην επαρχία Πένζα, στην οποίαν έγραφε:
«Σύντροφοι, η εξέγερση σε 5 επαρχίες των κουλάκων [=πλούσιων αγροτών] πρέπει να οδηγηθεί σε ανελέητη καταστολή της. Αυτό απαιτεί το συμφέρον όλης της επανάστασης, γιατί τώρα δίνεται η «τελική αποφασιστική μάχη» με την τάξη των κουλάκων.
Δώστε το παράδειγμα:

α) Κρεμάστε (απαραίτητα να κρεμάσετε για να δει όλος ο λαός) όχι λιγότερους από 100 γνωστούς κουλάκους που ρουφούν το αίμα του λαού.
β) Δημοσιεύστε τα ονόματα τους.
γ) Αφαιρέστε όλο το σιτάρι τους.
δ) Ορίστε ομήρους, σύμφωνα με το χθεσινό τηλεγράφημα. Αυτά όλα να τα κάνετε με τέτοιο τρόπο ώστε όλος ο λαός να τα παρακολουθήσει για πολλά χιλιόμετρα. Και να τρέμει.
Υ.Γ. Να βρείτε ανθρώπους όσο το δυνατό πιο σκληρούς.»
«Φοβερό έγγραφο», σχολιάζει ο στρατηγός Βολκογκόνοφ. «Και άνθρωποι σκληροί βρέθηκαν και ο λαός τα έβλεπε αυτά και άλλα ακόμη, κι έτρεμε για πολύ καιρό!»
Ένα ιδιόχειρο σημείωμα του Λένιν στον Ε. Σκλιάνσκι, αναπληρωτή του προέδρου του Επαναστατικού Συμβουλίου έδινε την ακόλουθη εντολή (Αύγουστος 1920):
«Εμφανιζόμενοι ως «πράσινοι» [=λιποτάκτες των Λευκών τσαρικών στρατιωτών που κρύβονταν στα δάση κι έκαναν επιδρομές], στους οποίους θα φορτώσουμε την ευθύνη στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε οι μπολσεβίκοι 10 με 20 χλμ και θα κρεμάμε κουλάκους, παπάδες, γαιοκτήμονες. Αμοιβή για κάθε κρεμασμένο 100.000 ρούβλια.»
Έτσι με την καταπίεση έρχονται και άλλες αρετές του κομουνισμού, η δολοφονία, το ψέμα, η δωροδοκία και η απάτη. Θα κάνουν εγκλήματα οι ίδιοι μα μεταμφιεσμένοι ως «πράσινοι» για να ενοχοποιηθούν οι αθώοι πράσινοι!
Περισσότερα, στην Πηγή, εδώ:
http://www.vigla.gr/2018/07/91.html?m=1

Στις φωτογραφίες,

ο Αχιλλέας Μπλάνας, στον οποίον ανήκει το σύνθημα: "Να Ξεπατωθεί η Αντίδραση", και
ο Θόδωρος Ζέγκος, στον οποίον ανήκει το σύνθημα: "Λεπίδι-Λεπίδι στην Αντίδραση"!



Δεν υπάρχουν σχόλια: